Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

KD och M riksdagsledamöter påvisar enorm girighet gentemot väljarna.

Det är på inget sätt underligt att de partier – KD och M som står för den girigaste och mest egoistiska politiken i Sverige även huserar de riksdagsledamöter som påvisar störst personlig girighet genom att överlåta till skattebetalarna att betala deras privata kostnader.

Att man förr eller senare går över gränsen när man drivs av girighet är ett mänskligt fenomen som alltid funnits och alltid kommer att finnas – Det är bland annat därför jag valt att verka för en politik som är solidarisk och kärleksfull snarare än för en som är girig och egoistisk.

Att som välbetald riksdagsledamot sätta i system att debitera privata levnadsomkostnader på skattebetalarnas konto är skamligt och visar i grund och botten att man som riksdagsledamot och politiker gör skillnad på människa och människa.

Att Aftonbladet gräver i detta tycker jag är bra och mitt råd är att tidningen går vidare och vänder på varje sten och granskar varje riksdagsledamots reseräkningar under den mandatperiod som nu råder för att avslöja eventuellt fusk likt det som nu uppdagats.

Riksdagsledamöter förväntas leva och verka som goda exempel för resten av människorna och att de som välbetalda föredömen följer uppsatta regler ser jag som en självklarhet. Blir man ertappad ska man kritiseras och därtill oavsett partitillhörighet avsätta om brottet är flagrant, planerat och återkommande.

Slutligen vill jag sälja följande – Att KD väljer att sparka ut den riksdagsledamot som gått emot partiledningen och samtidigt behålla och försvara den som inte gjort det trots att brottet är densamma säger allt om KD som parti – Som partiet som verkligen gör skillnad på människa och människa.

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

65 kommentarer

  1. Fredrik

    Avdelningen ”Kasta sten i glashus” får ett nytt ansikte.

    Historien är full av exempel från den allra yttersta kanten till vänster till den allra yttersta kanten till höger av människor som gjort samma fel.

    Att då i en valrörelse måla fan på väggen genom två exempel – som är politiska motståndare – är att populistiskt försöka vinna poäng hos väljarna. Om du Anders hade velat, så hade detta inlägg kommit för ett år sedan. Eller två år sedan.

    Nu, då blir det bara patetiskt eftersom ALLA vet att detta ”fenomen” finns i alla åtta riksdagspartier.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Att försvara misstag idag med misstag som gjorts historiskt är inget försvar Fredrik.

  2. Jan

    Jag skulle tro att man hittar fuskare på vänstersidan också. Eftersom det är valtider så inriktar sig Aftonbladet på borgerliga ledamöter. Den verklige skurken är Riksdagsförvaltningen emellertid. Som gång på gång släpper igenom fusk utan att reagera.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Det finns säkert fuskare på den sidan med Jan men att försvara misstag som sker nu med andra som andra gjort historiskt gör inte saken bättre.

      Det är just för att hitta fuskarna i alla partier jag vill att Aftonbladet ska granska alla.

      • Fredrik

        Nej, det är för att svartmåla två partier och vinna billiga populistiska poänger som du skriver detta. Ingen annan anledning.

          • Fredrik

            100% skitsnack.

            Du hade aldrig gjort samma sak om det varit två socialdemokrater Anders och hävdar du motsatsen så är du den ende som tror på det, för ingen annan gör det.

            Och jo, det finns absolut anledning till att kritisera ditt påhopp på partierna KD och M då INGEN vettig normal politiker i ledande ställning gör dessa påhopp. Bara så kallade ”wannabes”. De redan valda vet varför. De vet att kostnaden att göra dessa påhopp hotar deras existens i politikens finrum. Ett rum du så desperat försöker komma in i.

            I och med detta påhopp är det kristallklart hur desperat du är, för var är kritiken mot dessa partier från dina riksdagskollegor? Från statsministern? Jag menar, han om någon borde väl ha något att säga om detta? Han är ju ledaren av ditt parti. Ja just det, statsministern är en normal vettig människa som vet att all pajkastning från hans sida kommer tiofalt tillbaka.

            Inget är glömt Anders. Absolut inget är glömt i en politikers historia. Varför är inte Mona minister idag? Inte för att hon inte vill, därför att hon inte kan. Ingenting glöms Anders. Viktig information för dig att ta till dig.

          • andersforss (inläggsförfattare)

            Jag hade gjort precis samma sak om de som gjort det varit socialdemokrater Fredrik – Sådan är jag vad gäller kritik där den ges både internt och externt om den är nödvändig.

    • Leif Andersson

      Jag håller med om Riksdagsförvaltningen. Deras kontroller verkar närmast obefintliga vilket givetvis undergräver skattemoralen hos oss skattebetalare. Ytterst allvarligt enligt min mening och något som borde styras upp omedelbart.

    • Per Kjellén

      Riksdagsförvaltningens representant sa i kvällens TV-nyheter att förvaltningen är ett serviceorgan och inte ett kontrollorgan. De glädjande är att felaktigheter endast hittats inom ett parti vilket visar vilken hög standard det är på övriga partier. Det skall vi vara glada för och inte peka finger åt KD som parti-

    • Bertil Lund

      Svar till Jan
      ” Jag skulle tro att man hittar fuskare på vänstersidan också”

      Lät osäkert det där.

      Min tro är övertygande och den stämmer faktamässigt. Högermänniskor visar tydligt att man plundrar svaga grupper och berikar sig själva.

      Jag ser och har sett så tydliga ex: på hur man tycker det inte spelar nån roll om man har stor plånbok om man tar en 50- lapp eller flera hundratusen eller regormäsdigt flera tiotals miljarder till hundratals miljarder från svaga grupper.

      Allt är så tydligt.
      Alla dessa enorma svdrag som högen skapat och reformerat är alltid riktat till de som har råd nyttja dessa avdrag.

      Högern saknar överlag empati mot samhällets utsatta och har i 50 års tid varit på plundringståg för att ta allt av dessa.

      Att man då anser skatt tillhör en själv är ju deras slogan ” skatt anser högern är stöld” en mycket konstig inställning när det handlar om avgifter för saker som vi dagligen använder.

      Höger är inbyggda med en girighetsgen och den skulle faktiskt ha opererats bort och istället sätta in en vänstergen där empati gäller.

    • Jan

      Du tänker på Håkan Juholt. Där har du fel emellertid. Det var snarare ett misstag. Som fick uppförstorade proportioner. När det gäller de här nya fallen kan man tala om systematiskt fusk. Föremål för åtal. Fast att kräva av en Alliansvän som Alexander att se sådana nyanser är nog meningslöst. Bara sossar får klandras…

        • andersforss (inläggsförfattare)

          Det Juholt beskylldes för är han senare helt frikänd från Jonny så att påstå att han fuskat är en lögn.

        • Jan

          Okej. Det här fusket var helt okej eftersom det var borgerliga riksdagsmän som fuskade. De har Carte Blanche att fuska eftersom Mona Sahlin fuskade en gång i tiden. Vad är det här? En sandlåda?

          • Anders

            Jan, fusk är aldrig OK. Men man måste sätta saker i perspektiv och då ser man att sossarna haft flera fall av fusk och bedrägerier. Därför får Anders Forss blogginlägg karaktären sten i glashus. Fusk har även förekommit i andra partier därför fungerar inte Anders Forss resonemang om att KD och M har exceptionellt giriga riksdagsledamöter. I fallet Mona Sahlin kunde hon sedermera bli partiledare. Vad säger det om Socialdemokraterna när fusk premieras? Man minns ju också SSUs fusk med medlemssiffrorna som var en lång följetong…
            Socialdemokraterna är ju dessutom ett parti som låtsas vara ”bättre” och ”godare” och ha högre moral än andra partier, därför ser deras fusk sämre ut.

          • andersforss (inläggsförfattare)

            Publicerar som Anders svar till Jan med följande tillägg – Jag har aldrig påstått att personer i mitt eget parti är fria från skuld eller att de inte begått misstag – Däremot hr de inte gjort några i nutid vilket dessa personer gjort och att försöka försvara begångna fel i nutid med fel begångna historiskt torde förvärra snarare än förmildra saken då alla bör lära av misstag som redan gjorts.

          • Anders

            Anders Forss, i ”nutid”? Du får det att låta som om sossarna hade problem med någon enstaka fuskare någon gång i forntiden. Det är trots allt inte allt för länge sedan som Göran Persson lyfte på telefonen och ordnade en övernattningslägenhet åt Anitra Steen som då gick förbi 20 års bostadskö eller när Margot Wallström fick en lägenhet av Kommunal som hon betalade 32kr i månaden för. Eller när SSUs medlemsfusk uppdagades.. eller Sossarnas fusk med lotterier. Det är såpass nära i tiden att folk kommer ihåg det.

            Inget av detta rättfärdigar de aktuella fallen, men du som socialdemokrat är fel person att peka finger.
            Hade sossarna ett oklanderligt förflutet hade det varit en annan sak. Nu verkar det som om sossarna har ett svårslaget track record när det gäller fusk och då framstår ditt blogginlägg som en desperat avledningsmanöver. Mona Sahlins myglande har några år på nacken, men hon tycks ju fortfarande ha kronofogden efter sig och lyckades dessutom bli partiledare efter att myglet offentliggjorts. Vad säger det om Socialdemokraterna? Dessutom dömdes hon ju så sent som förra året för skattebrott (och det är en männniska som uttalat att ”det är häftigt att betala skatt” och är inte någon högerpolitiker som talat sig varm för sänkta skatter)

            Vad gäller vänstern så kan jag påminna Bertil om Gudrun Schyman som i deklarationen yrkade avdrag för kostnader hon inte betalat. Detta hade pågått under många år och uppdagades 2003. Ekobrottsmyndigheten i Malmö startade en utredning om misstänkt skattebrott och hon erkände sig själv skyldig och avgick från V. Hade det inte uppdagats hade det garanterat fortsatt.
            Den som gräver kommer att hitta åtskilliga exempel från samtliga partier. Det har alltså knappast med partifärg att göra utan om att politiker hittar sätt att sko sig på andra och är inte sena på att utnyttja systemet. Särskilt illa blir det när politiker från den ”goda” vänsterflanken uppdagas som fuskare och åker dit för brott. De är precis lika simpla skojare och usla människor som de Alliansare som ertappas.

          • Jan

            Där har du fel, Anders. Man kan inte dra upp Hedenhös. Det ena försvarar inte det andra. Det som är relevant här är nuvarande mandatperiod. De politiker som sitter vid makten nu. Där kan man konstatera att för närvarande två kristdemokrater och en moderat har avslöjats för fusk. Ingen socialdemokrat. Än så länge.

            Att det skulle vara värre när en socialdemokrat fuskar är också fel. Med det antyder du att borgare per definition har lägre moral. Är det verkligen så? KD, till exempel, talar ofta om kristen etik. Är det kristen etik att fuska? Det enda man kan konstatera att just hos KD är fusket ganska utbrett.

            Nu kommer emellertid miljöpartisten Isabella Lövin upp till diskussion med sina flygresor i miljonklassen. Kanske kan det glädja Jonny, Alexander och Ville-Valle? Eller ska det dras upp någon sosse där också som försvar för fusket?

          • Anders

            Jan, allt fusk är relevant att redovisa. Anders Forss har i ett blogginlägg pekat på KD och M och påstår att de står för en girig politik och drar till sig de girigaste riksdagsledamöterna. Ett ganska magstarkt påstående som måste granskas närmare.
            Genom att enkelt lägga alla korten på bordet och redovisa ertappade fuskare från andra partier så har man enkelt motbevisat Anders Forss påstående. Det är så man bedriver en hederlig debatt.
            Genom att undanhålla viktig information, eller låtsas som om det finns en preskriptionstid på fusk och fiffel så snedvrids debatten och läsarna luras att tro att Socialdemokraterna är helgon. (fast det kanske snarare är så att S genom historien har dragit till sig de allra girigaste politikerna…)

            Allt fusk är illa, men jag har större förståelse för en moderat som skatteplanerar än en sosse som först säger att ”det är häftigt att betala skatt” och sedan åtalas och döms för skattebrott. Det handlar inte om att borgare har lägre moral, utan om att socialister påstår sig ha en högre moral.

          • Jan

            Dessvärre har du fel igen. Det som är relevant att diskutera här är den undersökning som avses i artikeln. Aftonbladets så kallade kvittojournalistik. Att diskutera annat är bara ett sätt att undvika ämnet. Hittills har tre borgerliga riksdagsmän avslöjats. Inga sossar. Fakta. Men vem vet? De kanske hittar fusk hos sossar också?

            Du har fel också i att det skulle mer moraliskt av en moderat att skattefuska än en sosse. Brottet är detsamma. Det du hävdar annars är att moderater per definition är mer brottsbenägna och mindre moraliska än sossar. Vilket förmodligen inte är din avsikt.

          • Anders

            Jan: Vi diskuterar egentligen inte Aftonblaskans artikel- utan Anders Forss påstående om att M och KD har både den girigaste politiken och de girigaste politikerna.
            Om ämnet är giriga politiker måste man givetvis dra upp de exempel som motbevisar hans tes genom att dra upp exempel från andra partier. Även ”äldre” exempel.
            Jag hävdar med bakgrund av tillgänglig fakta att det inte handlar om partipolitik utan om just giriga politiker eftersom vi historiskt sett bevisligen har haft fuskare i alla partier.

            Om en enstaka Socialdemokrat hade ertappats hade han knappast använt det som bevis för att Socialdemokraterna har den girigaste politiken och de girigaste politikerna. Han hade pratat om att det rör sig om ett enskilt rötägg som inte står för Partiets värderingar och han hade gjort allt för att ingen skulle göra en sådan koppling. Men eftersom det rör sig om fientliga partier går det alldeles utmärkt att svartmåla och koppla ihop fusket med partipolitik. Ett billigt populistiskt grepp som inte håller för en närmare granskning.

    • Bertil Lund

      Svar till Alexander.
      Tro inte att enbart flr att du ingår i ett socialdemokratiskt parti att dessa alltid är socialdemokrater.
      Beteendet visar mer vem du är än vad många säger i ord.

      Palme ansåg jag var en ärlig socialdemokrat. Han levde även som en sådan han fick barn som är utpräglade socialister fast de har fina jobb och välordnad ekonomi .
      Juholt anser jag också fast jag har mindre koll att även han varven utpräglad sosse.

      Ingvar C är jag mer tveksam på Mona Sahlin hon hade socialistiska värderingar men var inte konsekvent. Sa ett gjorde själv nåt annat.

      Socialismen har även moderaterna med inte minst Reinfeldt nyttjat.
      Lagt fram ord som om han visat socialistisk empati men han är i grund och botten en rå moderat med onda avsikter. Ödmjukhet för svaga grupper såg jag inte en enda gång hos honom.
      Socialdemokraterna har varit en språngbräda för många infiltrerade sossar att gå vidare och där har de visat upp sin högersympati.

      Finns många namn som kan nämnas .

  3. Ralo

    Kommer du ihåg Mona Sahlin kommunal Wallström och eller varför inte Lennart Holmlund som fått ett hyreshus för lång och trogen tjänst. Som han nu försöker avhysa hyresgäster från för att kunna sälja som bostadsrätter? Är inte det de girigaste du hört?

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Se svar till övriga och blanda inte in Lennart Holmlund i detta då han aldrig någonsin avslöjats med att göra några fel i det avseende som beskrivs i inlägget eller i övrigt utnyttjat sin ställning för egen vinnings skull.

  4. Alexander

    ”Och som sedan länge avgått och är borta”

    Oväsentligt. Hon fick flera chanser och lyftes fram som partiledare EFTER avslöjandena.

    • Bertil Lund

      Mona Sahlin var en katastrof för socialdemokraterna. Mona gjirde bort sig ständigt att hon hamnade så högt berodde på korkade halvborgeliga socialister i Stockholm som gav henne stöd.

      Mona passar inte in i nåt parti. En slarver som hade släpig slö röst och var lika slö i sitt beteende vilket så klart hav upphov till de ständiga skandaler dom härjade kring henne.

      Juholt var en äkta sosse. Han var jagad från dag ett. Högerkrafterna både inom sossarna och media gjorde allt för att få bort honom. Han var de svaga gruppernas budbärare vilket inte passade
      Makten inom sossarna.

      Juholt saknar jag han skulle fött röta PM lite i den högervåg som sker inom socialdemokraterna.

  5. Bergis

    Sen har vi Laila Freivalds (s) som ondgjorde sig över ombildningarna av hyresrätter i Stockholm men själv köpte loss sin egen hyresrätt.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Att komma dragande med gamla synder för att försvara synder och fel som begås i nutid är inget försvar Bergis utan bara dåligt omdöme.

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Att det tar tid att rätta till allt 8 år av ansvarslös allianspolitik ställde till med är naturligt Ville-Valle – Att bygga nya boenden och att utbilda de sjuksköterskor och annan personal som ska jobba där tar tid men det viktiga är att arbetet påbörjats och att vi är på väg i rätt riktning.

  6. Ville-Valle

    … det är märkligt att Anders Forss avstår från att berätta detaljer kring hans gamla S-kompis i Umeå som var hög Coopchef och som satt bland annat som S-ledamot i dåvarande polisstyrelsen och som dömdes till fängelse för stöld med mera. Han var dessutom gift med ett av Umeås dåvarande kommunalråd. Varför tar du inte upp denna stolta historia inom socialdemokratin i Umeå Anders Forss…

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Det är mycket som är märkligt i din värld Ville-Valle men att dra upp gamla misstag gjorda av andra historiskt som ett försvar för misstag gjorda i nutid är ingen försvar – Det enda den sortens agerande påvisar är oförmåga att lära av misstag som redan är gjorda och därtill debatterats ordentligt publikt vid ett flertal tillfällen.

      Att du använder den metoden säger mer om dig än du tror Ville-Valle.

  7. Jonny Disenfeldt

    Anders skriver ”Jag har aldrig påstått att personer i mitt eget parti är fria från skuld eller att de inte begått misstag – Däremot hr de inte gjort några i nutid vilket dessa personer gjort och att försöka försvara begångna fel i nutid med fel begångna historiskt torde förvärra snarare än förmildra saken då alla bör lära av misstag som redan gjorts.”

    Varför vägrar du publicera den lista jag lade upp med exempel på vad en del av dina partikamrater ställt till med under perioden 1994-2018 ?

    Vi pratar om nutid Anders… är det därför du inte vill publicera den?

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Jag publicerar den inte därför att jag inte vill ha en debatt på sandlådenivå Jonny – Dessa människor har begått felaktigheter och det borde vi alla vara kritiska till utan att försöka försvara dem vilket verkar svårt för dig.

      • Jonny Disenfeldt

        Anders skriver ”Jag publicerar den inte därför att jag inte vill ha en debatt på sandlådenivå ”

        Men det var ju DU som satte dig i sandlådan till att börja med. Det finns mycket att kritisera och det gäller ALLA partiers representanter. Jag gav dig en lista på nästan 200 fall som rörde S under de senaste 25 åren och det var bara ett urval av exempel…

        Det som dessa du inom alliansen nämnde gjort är givetvis fel och det är bra att de åker ut om det är av allvarlgare art men vad du gör är att försöka dra politiska växlar på det och lögnaktigt påstå att ditt eget parti är bättre.

        • andersforss (inläggsförfattare)

          Jag har inte satt mig i sandlådan Jonny men det försöker däremot du göra och till det säger jag nej då det är jag som bestämmer vad som publiceras på denna blogg.

      • Anders

        Du publicerar inte listan av den enkla anledningen att du är feg. Vi är många läsare som gärna skulle se listan och att du någon gång tar debatten på riktigt. Alltför ofta slingrar du dig och duckar för de intressanta frågorna. Samtidigt blir du en utmärkt valarbetare för Alliansen och SD.
        Att skylla på ”sandlådenivå” när du själv skriver ett blogginlägg som är ett lågvattenmärke håller inte.
        Du har helt enkelt inga argument att komma med utan ditt blogginlägg handlar bara om att peka finger och att svartmåla Alliansen. Så enkelt är det.

        • andersforss (inläggsförfattare)

          Jag är inte feg Anders och denna debatt ska inte hållas på sandlådenivå utan det som ska debatteras är det som händer här och nu vilket är precis vad jag gjort.

  8. Jonny Disenfeldt

    Politiker bör värna om att använda våra gemensamma skattemedel sparsamt … dags att avgå Lövin ?

    ”Klimatminister Isabella Lövin (MP) har flugit för 1,5 miljoner kronor under denna mandatperiod.

    Expressen kan i dag avslöja att hon ofta väljer dyra business class-biljetter, trots regeringskansliets riktlinjer om att välja det billigaste alternativet. ”

    https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/lovins-skyhoga-flygnotor-valjer-business-class-over-hela-varlden/

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Hon har flugit mycket och huruvida hon gjort fel kommer utredningar att påvisa – Så vitt jag kan se av det som publicerats hittills har hon hållit sig inom regelverket.

  9. Christer

    Oj, nu skrev du nog innan du tänkte, Anders.
    Tiden innan val släpper media ”skandaler” och avslöjanden runt våra folkvalda politiker. Så har det varit under många tidigare valrörelser, och så kommer det att vara även den här gången. En hel del politiker tas på bar gärning med händerna i syltburken.
    Det som är intressant är att de två första ”offren” direkt fick lämna sina uppdrag, och det är helt i sin ordning. Om man inte tar sitt uppdrag på allvar och inser att man faktiskt är väljarnas representant, utan använder sin tid som folkvald till att förskansa sig fördelar på ett olagligt sätt, ska man direkt skiljas från sitt uppdrag. Detta gäller naturligtvis oavsett partitillhörighet.
    Den intressanta frågan blir nu följande: (M) och (KD) har visat sig ta detta ansvar och tagit bort de två som avslöjats, och det gick snabbt. Inom ett dygn efter avslöjandena hade dessa båda lämnat sina uppdrag. Frågan är nu vad som händer i den rödgröna smeten när deras representanter avslöjas. För någon timme sedan visade det sig att Isabella Lövin (MP), den kanske störste miljöivraren i regeringen och med en miljögloria i alldeles självlysande grönt, har använt flyget överdrivet mycket (mycket mer än likvärdiga regeringsmedlemmar). Dessutom på ett otillbörligt sätt, genom att bryta mot riksdagens riktlinjer och inte valt det billigaste alternativet, utan många gånger åkt business class.
    Jag förutsätter (men förväntar mig definitivt inte) hennes avgång inom 24 timmar. Sen blir det spännande att se hur du reagerar och kommer att skriva, när media släpper avslöjanden om dina partikamrater, Anders. För du förstår väl också att det kommer?

    • andersforss (inläggsförfattare)

      Av det jag sett hittills så har Lövin inte brutit mot några regelverk eller fuskat Christer vilket de som jag skriver om gjort.

      Har Lövin fuskat utgår jag från att MP behandlar det och avsätter henne.

      • Jonny Disenfeldt

        Hon har valt business class trots regeringskansliets riktlinjer om att välja det billigaste alternativet….

        Lövin : – Det finns ingenting i vår resepolicy som säger att man inte ska åka i business.

        Jo, det finns det faktiskt. Det står att ett statsråd ska åka så billigt som möjligt och att i normala fall ska ekonomiklass väljas, om det inte finns särskilda omständigheter.

        • andersforss (inläggsförfattare)

          Det jag sett gäller inrikes och i Europa och säger ingenting om långa flygningar till andra kontinenter.

          Hursomhelst är det MP som ska behandla frågan och har hon brutit mot regler och fuskat så utgår jag från att MP tar sitt ansvar och avsätter henne.

    • Jan

      Nu blandar du äpplen och päron, Christer. Tre borgerliga riksdagsmän har beslagits med fusk. Två sparkades, en sitter kvar. Fakta. Isabella Lövin har inte fuskat eller gjort något olagligt. Fakta. Att då kräva hennes avgång är långsökt. Däremot kommer hon att få rättmätig kritik. Kanske väljer hon att avgå själv på grund av kritiken. Avsättas kommer hon inte att göra. Det finns inga rättsliga grunder för det. Hon har inte, till skillnad mot de borgerliga ledamöterna, fuskat eller begått något fel.

  10. Jonny Disenfeldt

    Riksdagsledamoten Åsa Lindestam (s) har bott med sin make på riksdagens bekostnad.

    Efter att Aftonbladet inledde sin granskning ville S-ledamoten plötsligt betala tillbaka över 4 500 kronor.

    Men Lindestam skyller allt på riksdagsförvaltningen.
    – Jag kommer inte ändra mitt beteende, säger hon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.