Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Äntligen är ordningen återställd.

Många tror säker att jag i det påståendet avser politik men förvånande nog så gör det inte det – Med detta påstående avser jag att ordningen är återställd därför att Vinterstudion i SVT äntligen är tillbaka och att Andre Pops är tillbaka som dess programledare.

Därtill pratar jag om det faktum att alla svenskars favortisporter på TV nu kan förgylla vår tillvaro i form av längdskidor, skidskytte samt utförsåkning som dominerande i TV-tablån.

För många svenskar är vintern en viktig årstid och för än fler är vintersporter lika med riktiga tv-sporter som ger precis den spänning och det engagemang man saknar övrig tid på året.

För egen del ser jag fram emot både längdskidorna och skidskyttet – Därtill till alla de sakliga analyser och kommentarer som ges av våra skickliga kommentatorer och bisittare som i mitt stycke är bäst i världen

Därtill känns det viktigare detta år än föregående år att följa detta då min sjukskrivning innebär att jag får chansen att fylla dagen med något vettigt att göra.

Med det sagt avslutar jag som jag startade – Äntligen är ordningen återställd.

”Hemligheten til en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.