Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

God Jul till er alla!

Dagens inlägg blir varken långt eller politiskt laddat då jag tycker att julhelgen innehåller mycket högre värden än att debattera politik även den dagen – Den politiska diskussionen kan vi sköt de övriga 364 av årets dagar eller hur?

Min förhoppning är att så många som möjligt – I den ideala av världar samtliga ska ha chansen att fira sin jul med nära och kära alternativt med vänner. Påtvingad ensamhet över julhelgen ser jag som helt fel – Däremot är jag helt tillfreds med ensamhet så länge denna är självvald.

Utöver det vill jag ännu en gång påminna om att julen är en glädjens högtid och inte alkoholens högtid. Även vad gäller alkohol har vi 3564 dagar utöver julafton att lyfta glaset på även om min grundinställning är att vi ska hålla oss nyktra så långt det är möjligt för att alla ska må bra.

Med det sagt så tillönskar jag alla samtliga en riktigt hejdundrande och GOD JUL i släkt och vänners närvaro – En Jul som för alltid etsar sig fast i minnet – Ät, njut och må bra i vänners närvaro och gör denna jul till er bästa jul i mannaminne.

GOD JUL alla – Ingen nämnd och ingen glömd!

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

P.S. Händer det något iögonenfallande under eftermiddagen och kvällen kan det möjligen bli så att jag återkommer med ytterligare ett inlägg på denna plats – Detta även om min målsättningen för dagen är att detta inlägg är mer än tillräckligt på en julafton.

6 kommentarer

 1. Leif Andersson

  God Jul Anders och tack för en bra blogg där du publicerar inlägg med olika åsikter vilket är en förutsättning för en demokratisk debatt.

 2. Jonny Disenfeldt

  God jul och gott nytt år till Anders Forss och till alla som läser denna minst sagt annorlunda S-blogg.

  Jag hoppas på snabbt tillfrisknande för dig Anders så du får många mer år att njuta av livet tillsammans med familj och vänner.

  • andersforss (inläggsförfattare)

   Tack Jonny – De orden värmer mitt hjärta och självklart tillönskar jag dig och de dina en riktigt God Jul.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.