Andreas Terner, nöjesreporter

Är krabbköttet färskt eller är det konserverat?

Fox.Hell’s Kitchen. Och jakten på kulinarisk perfektion.

Säsong fyra av Foxs ’Hell’s Kitchen’ rullade igång förra veckan. Så här två avsnitt in kan man konstatera att det är väldigt lite nytt under stekpannan. Brittbulldoggen Gordon Ramsey skriker, svär, hånar och hatar fortfarande på alla som någonsin bränt vid en kammussla. Aspirerande exekutivkockar duker under för pressen. Och vi som tittar får precis de där skevt sadistiska kickarna vi suktar efter ända sedan ’Kitchen Nightmares’ gick in i sändningsuppehåll.

På mitt eget middagsbord? I dag? Ris, quornfärs och sån där färdigpackad bönblandning från go green. Salsa barbecue, har jag för mig. Kalla mig inkapabel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.