Anja Lundholm, Nordmaling

when everything comes to you

Det är en betydligt mer effektiv dag idag.

Klev upp och plockade undan lite, dammsög och sedan la jag mig i sängen och var beredd på en inaktiv dag. Men helt plötsligt fick jag ett ryck(som försvann i några minuter, men sedan kom envisheten i mig fram) och jag klädde på mig och begav mig ut på en 20 mins promenad. Rätt hyfsat enligt mig med tanke på att jag var beredd på att jag inte ens skulle ta mig ut från huset(jag kan vara vääääldigt trögstartat).

Nu är jag in my room och ska sätta igång some lovely music. Paramore, The Fray, Marilyn Manson och lite Ke$ha får det bli. Städa rummet ska jag göra, inklusive dammsugning och dammtorkning. Sedan ska jag försöka mig på att träna upp mina knän lite, därefter får det bli en varm, skön, lång dusch!

Har jag balls nog så ska jag även ringa Körskolan och försöka få en tid till den där handledar kursen man måste gå. Har även en svag känsla av att tandläkar tiden jag fått är 4 september och om inte jag är helt ute och cyklar så är det på onsdag, vilket betyder att jag måste boka om det. För då är det första gruppmötet i stan, can’t miss that.

 

nu, music!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.