FAMILJEN

 

Nu var det en tid sedan jag bloggade. Det beror inte på att det har saknats ämnen att skriva om, utan snarare om att tiden på dygnet inte räckt till mer än lantbruket, ibland nått politiskt uppdrag och till de mest kära, familjen.

Mer tid med familjen och mer tid med barnen är något som jag som mamma brottas med dagligen. Kanske det är därför jag också känner det så angeläget att arbeta politiskt med den frågan och att det just är Kristdemokraterna som attraherar mig mest av alla de politiska partierna.

Familjepolitiken är något som genomsyrar Kristdemokraterna. Sverige står inför ett familjepolitiskt vägval där partierna på hela den politiska skalan aktivt vill försvaga familjens roll i samhället, medans Kristdemokraterna tvärtom vill stärka den.

Politiken ska stödja familjerna, inte styra. Kristdemokraterna vill möjliggöra mer tid för barnen, underlätta familjebildning, öka familjers handlingsutrymme, uppvärdera föräldraskapet och möjliggöra olika barnomsorgsformer samt stärka familjers ekonomi.

Känner du som jag att det där verkar sunt och vill veta mer, kika gärna in på  https://kristdemokraterna.se/ för att ta reda på mer.

 

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.