Hår, kurs, konfirmation och väder

Hade en taxikund som jag körde till frissan. Jag var långhårig innan men efter det växte mitt hår med flera millimeter över natten (jag tycker det är skönt att ha en kort frisyr). Så helt plötsligt ville inte mitt hår göra som jag ville? det bara ramla ner hur mycket vax och gele som jag än gnuggade in.
Hade veckan efter körning till Dorotea och tänkte kanske det finns möjlighet att komma på Drop-in där. Men ack vad jag bedrog mig, inte en chans att kunna lite snabbt bli av med något hår. Vad göra? Jag chansade och ringde till frissan i Borgafjäll, och javisst jag kunde komma redan följande kväll till henne. Där åkte "lockarna" av.
Sååå fantastiskt att följande morron bara köra fingrarna igenom håret och så var jag färdigkammad. Tack tack Linda, för att du förbarmade dig över mig.

På lördagen var det Avslutning på Pärlkursen som varit i Risbäck över vintern. Det har varit jätteroligt att lära sig nåt nytt och få komma iväg och träffas och utbyta idéer, fika, berätta historier och så vidare. Ibland har det varit så tyst i lokalen att om det har kommit in nån har de inte för sitt liv kunnat tro att 5 – 7 fruntimmer var där samtidigt. Får verkligen hoppas att det kan bli en fortsättning med denna kurs till hösten igen.
Så nu i söndags var det Konfirmation. Nu är även det yngsta barnet konfirmerat. Jag hoppas och tror att de haft en rolig tid under dessa månader, att de kommer att komma ihåg tiden med glädje, att de har kunnat diskutera olika saker med Karl och Jan-Olov som har varit deras ledare under denna tid. Jag vet att de kommer att sakna Marias (och Britt-Maries) goda fika.

Och sen – vilket väder vi har! Man vet inte på morron innan man tittat ut hur det ser ut. Som i fredagsmorse, lätt chockad när man såg hur det hade vräkt ner. Nu är ju inte vi värst drabbad i landet men jag vill ändå klaga lite. Men i helgen har det varit hyggligt ändå trots att det är kallt i luften.

Vi syns i marschallen skugga!

En kommentar

  1. Lilian

    Hej!
    O va kul att få veta lite om hur du har det nuförtiden. Ska läsa inläggen regelbundet nu.
    Kram Lilian N (Dk77-79)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.