PÅ VÄG?

På torsdagskvällen var man till Dorotea och tillsammans med andra föräldrar i klassen spelade vi brännboll mot våra barn i sonens klass. Asså.. det är ju sketaroligt när man väl är på plan. Inte slår jag nå hårt och långt, inte spring jag så fort heller men jag försöker att göra en insats i alla fall. Men i år vann inte vi. Det är bara att bita ihop och komma igen. Så nästa år ungar – då ni?
Så på lördan var det dags att hjälpa äldsta jäntan att flytta till sin lägenhet i Lycksele, å varmt var det, hujeda mej. Tid tar det, sent vart det innan vi kunde lämna henne i sitt nya hem och köra hemåt, plocka upp sonen i Dorro – han hade spelat match under dan, sen hem till hundarna.
NU imorron onsdag då är det dags för mig och andra jäntan att åka iväg på hennes klassresa, hu så spännande – det längsta jag åkt från Raja och Dorotea är Göteborg. Har alltså aldrig varit utomlands men nu är det dags. Jäntan har aldrig flugit tidigare så visst kommer vi att vara på tårna ikäll och imorron förmiddag.
Så nog känns det lite tokigt att lämna Sverige när det är så fint nu, när man är ute och går så doftar det sååå gott av löv och annat grönt. Men man får offra sig för barnen (hihihi).

Until next week?

Puss och Kram, Cykelram

2 kommentarer

  1. Annica Skoglund

    Ha det nu riktigt gött i landet långt där borta och passa på att njuutaa…..*kram*

  2. Christin Mikaelsson

    har du ett vackert leende !! Du är himla duktig på att skriva också ! Vilken tur att du gör en massa ”egna” saker, för herregud så tomt det kan bli när ”onga” har flyttat iväg till höger och vänster. Fortsätt och njut av livet !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.