Snö och marschaller

Som det har snöat! Som tur var ena dottern och hennes pojkvän hemma i helgen och de skottade på söndan så det stod härliga till. N mätade snödjupet ca 35 cm, mer snö kommer i veckan har de sagt och så kommer det nog att bli tänker jag. Handen på hjärtat, nog är det väl bättre att det snöar än att det ska regna. I alla fall brukar jag tänka så när jag skottar då känns det lite lättare, för fy för den lede när det är snorhalt och man MÅSTE vara ute på vägarna, huga? jag ryser vid blotta tanken.
Skyltsöndan – skyndade oss ner för att hinna se musikskolans uppträdande (hade misstagit mig på tiden så det blev bråttom iväg) och hann se de sista numren, där sonen var med. Va duktiga de är dessa musikskoleelever. Lite senare på eftermiddagen tändes marschaller genom hela Dorotea, jättevackert när man kommer och kör! Mamma och jag var bara tvungen att köra runt och bara titta.
Nu är vi inne i december. Som vanligt kommer månaden att flyga iväg och man hinner inte det man föresatte sig i somras, men va gör det om 100 år.
Kom ihåg att rösta på Luciakandidaterna! Jag har redan gjort det.
Snart kommer skolan i Risbäck att ha sin årliga julbasar med luciatåg. Även om jag inte har barn som går där längre måste jag dit och titta på uppträdandena och handla lite.

Vi syns i marschallens skugga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.