2a ljuset

Snart är det 2a advent.. Dagarna bara rusar iväg, men det gör de ju alltid denna månad. Igär kväll var det smörgåstårta och presentöppning (har fyllt år) när barnen kommit hem. Fick bl a en klänningstunika av familjen, själv skulle jag ha tvekat till att inhandla den, tyckt lite grann att det är inte min stil. Men nu äger jag en, så nu ska jag använda den också.
C och jag har bakat tunnbröd även denna helg, ska ge skolan i Risbäck några paket till deras julbasar som lotterivinst eller dylikt.
Ska ut och skotta lite nu, putsa bort det som kom ner sist.
Ska väl ta och baka lite pepparkakor idag så får jag väl baka lite bullar imorron. Annars ska jag nog bara ta det lite lugnt dammsuga och sånt som ska göras. Ikväll ska jag nog värma lite glögg, mmm.. det är såå gott!
Visst ja fick ju även filmen Mamma Mia så kanske det blir att se den ikväll.

Ha det så gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.