Tunnbrödsbakning

Det är inte kul att köra skolbussen nu.. det har varit rätt halt i veckan och i dag bryter det igenom när man kör plus att vägen är blöt så det är blåis på en del ställen. Sandbilen har gått förbi nu, man kan hoppas att det fryser på lite så att sanden ligger kvar.

Imorron ska sonens klass baka tunnbröd på Kullerbacken. Det gjordes även förra lördagen. När vi bakade förra lördagen gick det utav bara den. En som förbakade, en som kavla ut färdigt och en som gräddade, ett par stycken sopade och paketerade.. så det gick som hejsan. Försäljarna gjorde ett jättejobb dessutom. Hoppas bara att det blir lika bra igen imorron.
Så gott folk: Passa på att handla nybakat tunnbröd, det går alldeles utmärkt att frysa till påsk!

Å påsken närmar sig med stormsteg…

Vi syns i marschallens skugga!

En kommentar

  1. Eberth

    Jag köper gärna tunnbröd, om det är mjukt och kryddat med kummin. Så var min barndoms tunnbröd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.