Studentbal, pärsättsättning å EU-val

CamillaIgår var jag, mamma, dotter och en kusin till barna till Lycksele för att titta på dem som gick på studentbalen. Flickorna skulle även hjälpa äldsta dottern med håret och klänningen.
Vilka klänningar som en del hade? alla var jättefina, de hade verkligen klätt upp sig, men som jag såg i en kommentar ang korten till balen, det är ju en bal varför då komma i en cocktailklänning?
Men å andra sidan har de väl inte sagt att alla måste ha långklänning.

Idag ha vi sätte pären (och på svenska: idag har vi satt potatis) å så sköönt att det är gjort. Det går ju fort ändå mot när man ska ta upp dem eller rensa dem eller? sen tog jag och körde med grästrimmer på långsidorna av landet så det blev såå fint.

Och imorron ska man ta sig i kragen och rösta i EU-valet, på vad vet jag inte riktigt än men jag vet åt vilket håll det lutar, kanske? För visst tar ni också och röstar? Jag hade tänkt strunta i det men då hörde jag på radion när studenter frågade ut olika partier inför valet. Reportern frågade en student om hon skulle rösta. Ja det skulle hon göra eftersom om man inte röstar kan man inte klaga sen. Så rätt hon har.

Ha en skön nationaldag!

2 kommentarer

  1. Kia

    Jag med ska gå och rösta imorn.
    Precis som du, hade jag inte tänkt att göra det. Men som du säger-då kan man ju inte gnälla sen heller! 😉
    Ha en fortsatt trevlig helg!

  2. Mona

    Vicken vacker klänning! Skönt o ha ”pären” nere i backen förstår jag 🙂 Själv satte jag några bara på kul för ett X antal veckor sedan. Så vi har nog nåt kok klart till midsommar *mums*. Ha det gott, kram/ á Mona

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.