Rutiner

Nu har så skolorna startat upp igen efter sommarlovet. Rutiner ska tränas in o s v. Här hemma är det så lugnt och tyst nu sedan barnen skingrats åt olika håll. Det är riktigt otäckt vad man blir "göras-lös". Har tvättat upp allt sänglinne som blev urtaget från sängarna och allt annat som kom fram i söndags.

Var nyfiken på serien True Blood som började på SVT1 igårkväll. Jamen första avsnittet var bra! Så jag kan bara hoppas att repristiderna passar mig bättre för jag va trött imorse.. gääääsp… annars är det bara att låta bli å titta.

Ska snart iväg och köra skolskjutsen.

Å visst ja – Mammas Nya Kille har börjat med nya avsnitt!  Jiippie!!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.