Jag vill

 

Att politikerna tala om och till oss som bor utanför Dorotea samhälle. Folk vill bo här också om möjlighet finns.
Jag vill ha bredband till vår by. Och det finns ju fler byar i kommunen som inte har bredband ännu. Så här inför valet så pratar politikerna men inte till oss som bor i byarna. Det är ju så att det finns fler byar än Borgafjäll i kommunen. Inget fel på Borgafjällsområdet och dess innevånare men jag räknar inte mig dit. För troligtvis när det talas om Borgafjällsområdet så hamnar vi under det taket.
Annars är Dorotea (kommun) där jag vill bo och leva. Själv en ”plassarjänta” som tycker att Dorotea är bra men förbaskat ocentralt (i förhållade till Raja).  😉
 
Lev och må i detta härliga septemberväder!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.