Navelsträng

Nu är det dags att göra ett nytt jack i en av de 3 navelsträngarna. Jag ser den som ett resårband med flera resårtrådar i, så nu har några till gått av men det är flera som håller ihop ännu.  I dagarna kom det ett brev från Adressändring som innehöll bl a anmälan till Skatteverket om flytt… först efter ett tag högg det till i magen när jag förstod att nu är det definitivt att hon flyttat hemmifrån. Hon =  äldsta dottern. Hon har inte bott hemma sen förra hösten men varit skriven här ända tills nu.

Men det är ju som det ska vara. Ingår ju i den plan som man vill ha barnen ska följa, få jobb, hitta nån att älska, flytta hemmifrån etc. Så enligt den så ska dottern och hennes kille flytta till sin, kan man säga, 1a gemensamma lägenhet.

Hoppas att det går bra för dem i helgen och de kommer i ordning ordentligt. Saknar dem så ibland att det gör ont…

Åsså vill jag att ALLA tar det lugnt på vägarna, under snön som kommit kan det vara väääldigt halt. Tur vi har dessa som plogar och sandar och skrapar våra vägar så de är farbara.

Glöm nu inte att ställa tillbaks klockan 1 timme i natt. Å tänk på att "Tänd ett ljus istället för att förbanna mörkret".

Puss o Kram

2 kommentarer

  1. Liselotte

    Men vad fint du skriver, precis som man känner när de små försvinner från boet.Det är tur att man få rå om alla när julen kommer.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.