Bersån

Annevi

Jag har ett kort i min kamera tog fram det när morgontimmen var som värst helst då när jag klampade in i köket och såg kastrullerna låg kors och tvärs. Tänkte jag skulle dela med mig av det vackra äppelträd som stod ståtligt och grann hos min svägerska i Obbola.

Kortet är taget på Midsommaraftonens ljumma natt, där jag satt lyste blommorna som i sagornas land. Den röda kulan vaggade bara för mig och jag kände lukten från blommornas buketter. Stilla vaggades jag till söms ömsom vaken ömsom i dröm, en rofylld känsla spreds i min kropp, gav mig energi som jag behövde för att åter titta upp mot blommornas knopp. Ett ståtligt träd en drottning i ljummen sommarnatt, visade sin beklädnad för mig bärandes på sina armar en outtömlig gåva, ville visa mig sin kommande mognad.

Varsågod bilden är till dig som gav mig kommentaren. Även till ni andra, för ibland kan ett kort skänka glädje och mod till att åter finna tillbaks till lugn och ro.

Kram

Bekänner! Det var jag själv som packade upp i köket efter Midsommarhelgen inte reaplanen, och skulle ni komma tillbaks någon gång med övningar och dess ljudvalls sång så ska jag baka en ny sockerkaka, bara för er. Men då tror jag att jag åker till stugan först och slänger in ved, den tror jag är mer stabil. Våran bastanta vedspis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.