Hu va ja svettes, hä glimmer på skinne

Vicke ver vi ha här vid vindelälva, sola lys ju så grant å int ha åska gått ve nån knall. Fågla spela i björka min, och katta hon vill bli magastinn. Hunn han lägg sä i skuggun han, å ja ja föredra duschn iskall.

Hä ä ju int grant å hammen i svettila vill ja säg, när sola ska tjures å skin så där. Hudn min ä ju som en sil hä bara stril, hä syns precis som i min duschkabin.

Nä ja ska int klaga hä finns de som semestra än, å sola hä behöv de ju å int na regn. Å ja hoppas je kunn läsa de här, då vet je vars je ska kömma å svettes nåsånär, hä bli ju hit till Sorsele. Men ja kun säg bli int rädd, för int äre mina svettninga je få, ja smitt int je vet ju ja ä femtiotre år. Utan holmen gungar då.

HÄ BLI FEST I HELGEN MED DANS SÅNG Å SPEX, HOLMEN GUNGAR I SORSELE ja jag ska då dit män först bli hä nog, dusch i vattn som ä av is.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.