Älvkungen är ute i dag nu när Holmen gungar

  

 

 Tyvärr min kamera är inte så bra, men här har ni delar av kortegen som kom idag. Holmen gungar ju så klart och båtarna lika så. Musikern ombord drog igång en tango, får jag bli din tangokavaljer blott för några timmar…. mor blev glad hon kunde minnas den låten.

Hon ville dansa till dragspelsmusiken på balkongen men det sket sig  -ursäkta uttrycket- jag är ju ingen tangomästare precis och att böja rygg axlar och knän är inget för mig , men mor hon glömde bort sin ålder, och minnerna kom tillbaks. Hon stod  på vår altan och reste till loftets städade golv, där de dansade till vevgrammofon. 

Nostalgin slutade inte där hon fortsatte att dansa i köket med plättsmeten, så i kväll blir det tangoplättar med dansande lingonsyltburkar, och känslan ja den har hon lagt in i degen så det vette tusan om inte vi dansar tango ikväll på balkongen hon och jag.   

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.