Motorcykelparaden

 

Startade från vår vackra kyrka körde rankbäck sträckan, ringvägen sedan åter mot Holmen gungar. Jag tog fasta på detta och fotograferade kortegen. Min man var ju med. JAG VAR JU TVUNGEN! Nej jag skämta, det var klart jag även ville försöka mig på att skriva om dess motorcykelkonvoj.

Som vanligt blir mina kort inte så bra, men jag hoppas ni kan få fram, först min tumme och under den kom förste man körandes med sidovagn och flagga, resten av motorcykelgänget kom efter.

De är granna att se på skinnklädsel från topp till tå, och det är något visst med motorcyklister de sitter som klistrade vid deras hoj, ibland så undrar jag om de har satt fast sig själva med kardborr, ja när de har liksom satt sig på hojen då sitter de där precis som ett snyggt och läckert frimärke. Ja jag tycker det ser fräckt ut, men jag skulle inte själv kunna åka, det handlar om jag alltså tanten med ryggskadan. Fast om jag tänker efter så skulle det inte skada om jag följde med någon gång, jag kan ju låna en  rullator fixa något att stå på och sätta fast den bakom Hazzes hoj. Han fick väl köra försiktigt fram, jag kunde ju få åka åtminstone till ICA.

Jag vill bara säga en sak, tack för er kämparanda inklusive många andra som har vandrat så skorna har nötts upp. Ni verkar var en härlig trupp som inte ger upp i första taget, bara för att vi ska få glädja oss och ha skoj under Sorsele taket.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.