I hemlighet

 

Mor och jag har målat en stol idag. Tjyvmålat ja! Vi fick inte för syrran, men vi yrkade på att denna skulle ändå stå i vedhuset och bli grå. Så därför målade vi den blå.

 Lisa hälsade på ikväll ( som ni kanske förstår  så är vi i stugan och tjasar på och eldar i vedspisen) hon lyckades se detta underverk, som blev av vår  konstnärspensel.  Jämmer och elände hon sa med spjuver i blicken, men bordet får ni inte ta. KONSTIGT TYCKTE JAG att blicken hennes var sådär glad! Ja skit samma (ursäkta) men nu har vi problem, vi vill ju också måla bordet.

Vi vet inte hur vi ska göra mor och jag, men vi har sagt att vi får väl åka upp till skarvsjöby och knycka det någon dag. Innan helgen är slut så ska bordet nog bli vårt Absolut!. Vi sitter här och klurar ut ska ni veta och det blir svårt, men vi ger oss inte i första taget vi vill ha bordet blått också förstås.

Gott folk håll tummarna syrran är inte grann att handskas med, när man har som vi,  tjyvmålat hennes trädgårdsmöbel.

2 kommentarer

 1. Eivor Hultdin Malå

  Jag tycker det blev snyggt, syrran måste tycka det också fast hon inte vill medge detta. En syrrans vän.

 2. Annevi Linder

  Svar till Eivor Hultdin Malå (2009-08-02 19:39)
  Hej Eivor
  Jag tror hon kommer att tjuva tillbaks den någon dag, när mor och jag inte hinner med helst nu i höstmörkret, det såg vi på spjuverblicken vi fick. Men det gör ingenting de blir säkert fina hemma i hennes berså. Ändock så var det ju hennes,fast vi tjyv målade i hemlighet dom blå. Men jag håller nog med hon vill nog att de ska stå kvar vid den gamla öppenspisen
  Kul att du har hittat min blogg Eivor, och tack för din kommentar
  Kram
  Annevi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.