Kungörelse på en kökshandduk

 

Jag har också hittat en lapp, fast i tyg ursnygga färger tycker jag texten den har jag inte kunnat studera, det verkar vara någon slags lag. Ska försöka mig på att läsa någon annan gång för jag har tappat mina glasögon. Men kanske ni vill läsa och bli inspirerad medans jag tar kökshandduken och massproducerar, bara för att färgerna lyser upp så grant . Vilken färgskala!  Helst den lila.  

2 kommentarer

 1. Eberth

  Vilket fynd! En handduk som beskriver hemmets lagar. Den handduken skall du vara extra rädd om. Låt kommande generationer få ta del av dessa paragrafers visdom.

 2. Annevi Linder

  Svar till Eberth (2009-08-01 23:48)
  Ursäkta det tog så lång tid att besvara din kommentar, men jag har fullt upp med att producera kökshanddukarna. Jag kan säga det till dig! Jag har gömt mig och håller till i en matkällare hos en barndomsvän,vill liksom vara ensam just nu. Jag kammoflerar mig själv när jag går ut, jag måste ju ibland på toaletten. Har lite bråttomt jag vill skynda mig och logga ut. Hej! Vi hörs snart igen och tack för kommentaren.
  PS.
  Jag har glasat in tyget vackert det blev,och jag ska precis som du sa spara den första prototypen, till den kommande generationen. TYP!
  Ds.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.