( DEL 1) Utnött toalettstol och kostsamt med toalettpapper i energikrisens blöta spår

 

MEN HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ…………………………..inte brukar det vara så här i sorsele.

Jag var ju tvungen att gå ut och rasta hunden inatt, och inte en jäkla gatlykta brann allt var släkt hela Sorsele var täckt i mörker. Något litet ledljus fanns som någon ortsbo vänligen hade tänt, för att jag och några stackars hundar till skulle kunna åtminstone hitta trottoarkanten och slå en drill.

Ni måste tänka på att tanten är nästan blind har dårlig syn, och måste gå med käpp i en mörkbelagd by tjyvar och lösdrivet folk kan passera, jag kan ju bli trakasserad. Hunden börja gå mot älven trodde det var hemmet, jag försökte fast jag är svag dra honom till dörren, den blev våtbelagd ska jag säga för fontän som vi har på vår gård trodde jag var vår trappuppgång.

Får jag nu BLÅSKATARR och förkylningssymtom  på det hela feber med värk i örat med mera, då ligger ni risigt till herr gatukontor, då kommer kärringen med käpp och hund till er och har munnen full av svärord. Blir inte grant ska ni tro, jag tar med mig min utnötta och välanvända toalettstol.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.