Min tumme och jag

 

Alltså nu är det ju så här, egentligen skulle jag inte visa er det här gamla skrället.

Den är så ful min tumme kortare tror jag inte finns och rynkerna runt omkring, inga långa vackra naglar har jag heller precis, dom biter jag av när stressen har förmågan att framträda.

Men nöden har ingen lag  jag måste bara få visa er den i dag jag hoppas ni vill ta emot denna bild även om den inte är modellfin. Det är min tumme(n) upp för er, som tack för era kommentarer och gillar knappen. Ja..aaaaaaaaaa. jag vet nog vad ni tänker när ni läser det här! Nu (smöre hon för oss) så säger vi här när vi fjäskar oss för någon.

Men jag ska smöre lite till och förlänga min tumme lite grann för Stefan H:s gäng på ambulansen plus brandkåren och polisen här i Sorsele, för deras tålamod när de ska köra vid akuta utryckningar på puckelpistasfalten. Ja ni får tycka och tro vad ni vill men  allt det här kommer från mitt innersta hjärta.

Tack så jättemycket, och så fick jag ju inte glömma bort kramarna .

Från mig och min lilla tumme. 

2 kommentarer

 1. TUMME UPP TILL DIG!

  Du gör ’tumme upp’ till de läsare som kommenterat dina blogginslag. Som du säkert sett, så är inte alla VK:s bloggare lika nöjda med läsarnas kommentarer. Det finns bloggare som i egna kommentarer eller blogginslag ondgör sig över läsarnas uppfattning. En sådan inställning till det fria ordet är förfärlig!

 2. Annevi Linder

  Svar till TUMME UPP TILL DIG! (2009-08-18 19:34)
  Hej TUMMEN UPP TILL DIG!

  Ja det är nog så i vårat språk även i dag, miljoners ord försvårar och sårar under vårt världstak man ska lära hela livet ge och ta tydligen.

  Kramar till dig

  Annevi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.