EKOT

Blev inspirerad av denna bild.

 

 

Lyssna till klippornas sång, och på trummans takt, det som var sagt skulle följa med, i förfädernas steg, harmoni stabilitet och skeenden, ett meddelande en känsla av kämparglöd. Däri tar var man sitt andetag, och söker anden som skalden sa.

Frihetens slag.

 Byn med skapelsens yta, den kan tyckas vara lång, men nejdens örn fältens gröda, för er samman till den sanna fadern. Tro i er sak, där finns krafter kvar från urminnes dagar. Där fås ett svar!

Ni stjärnor från öst väst nord och syd, se era färger i skyn. Mångårigt leverne, med tillrättavisande liv, är det led de har förskaffat er. Vänd åter låt trummans slag, visa er i dag ert rätta namn, det landet som glödde och födde empati för folkets minoritet.

Vem vet när släktet samlas och vandrar vid er sida. Det är er egen själ som kan finna när. Sägnen tar er med, vekheten finns ej, i dess skeende av födselns vånda. Ångrar dess strukturerade liv, men i ert inre har ni det perspektiv som finner er styrka. Yrka på stegen, att låta se ert löfte. Öster om er tanke vandrar er själs ande han landar, en anfader vars båge är klar att visa er dag.

Lyssna!

Glöm ej trummans slag, låt den slå för era fäders dagar. Låt den ljuda i ert öra, den sång som i ert hjärta finns och som ni vill höra. Sök ni vet! Ni ser och känner när det sker. Då blir livet ett värde, som lär er trummans hemlighet.

Ett eko runt fjälltopparna slår, tårka era sår.

 

@Annevi

 

 

 

 

@annevi

Etiketter:

4 kommentarer

 1. Annevi Linder

  Svar till Lisbet Olofsson (2009-08-27 11:31)
  Hej Lisbet!
  Ja, fjällen är vacker att skåda, man liksom bedåras av dess enkelhet, och blir fascinerad av lugnet.

  Tack för din kommentar

  Kram till bloggargrannen

  Annevi

 2. Annevi Linder

  Svar till Åsa (2009-08-29 10:18)
  Hej Åsa!
  Boken den håller jag på med, men hinner inte riktigt med.
  Tack Åsa för din kommentar, och många kramar till dig.

  Annevi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.