Vilda Norr i Norrland

 

Vilda Norr i Norrland

Jaha det är väl som vanligt då, att vi ska få betala mer i allt som sker. Vi norrlänningar får tame fa…n punga ut ett å anne.

Vi är ett folk här i norrland med behov precis som ni, toalettstol, vägar polis brandkår apotek bibliotek sjukvård, och system. Inte undra på att folk börjar råna post och bankkontor, vi har ju snart inte råd att laga tänder eller köpa skor. Hälften lägger vi till att hålla bilarna i trim, titt som tätt måste vi till verkstadsgolvet för att ingen håller koll på vägunderhållet, och nu ska vi betala mera för sjukvården än andra, på grund av vägavståndet, om privatvården får etablera sig och konkurera ut den nuvarande sjukvården.

Vart fanken har ni förståndet, ursäkta mig snart gråter jag i förtvivlan ni har ju inte respekt för folk överlag. Betalar inte vi också skatt med underskrifter av en bläckpenna. Jaja… men lapp som lapp säger ni den/ni har ingen talan och auktoritet. Nä…ä vi skrynklas ihop, kastas i sophink plattas till och återanvänds som tidningspapper.

Det verkar inte bli någon lugn och ro, förrän vi också skaffar oss politisk sammanslutning vid vår bro, vi kanske skulle inreda en saloon, drar ut på häst i cowboy – hatt väst och boots, bogsera fram en kätting gräns, lägga en härnäst mellan norr och söder bilda de vildas Norrland framöver.    

 

2 kommentarer

  1. Annevi Linder

    Svar till Vega (2009-09-24 11:04)
    Hej Vega!

    Tack för din kommentar, jag ska också fixa mig en häst, men näst minst antar jag för jag är ju så höjdrädd. En Islandshäst passar nog mig bäst.

    Kramar till dig
    Annevi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.