EDWARD RIEDL

 

Ursäkta mig! Men hur kan du hålla koll på vad som sker bakom den enskildes träff med försäkringskassan och doktorer? Kan du sätta dig in i dess smärta där bästa arbetssituationen ska bli den rätta för personen.
Ursäkta igen men frågan är?
Vad händer om du själv hamnar i den situationen, kan du svara ärligt på de orden?
 
Borde inte ni alla inom era politiska ramar tänka efter och förstå, att ni inte heller är robotar som kan gå och armbåga er oavbrutet framåt, utan några sår. Någon gång kan ni också hamna i samma slev som de som har blivit utförsäkrade. Den enda skillnaden är väl pengar eller hur? Ni kan lösa otrygghetens atmosfär genom det, och vi, vi får otryggheten i fattigkassan ursäkta försäkringskassan.
Ursäkta igen, men jag går och har gått också med smärtan!
 
@Annevi
Etiketter:

14 kommentarer

  1. Edward Riedl

    Jag har inte påstått att det fungerar felfritt, varken idag eller under den föregående regeringen. Tvärtom menar jag att vi ständigt måste förbättra så att människor inte hamnar i olyckliga situationer när regelverken blir felaktiga eller för snäva.

    Men det jag pratar om är grundhållningen till sjukskrivning. Läs mer på min blogg: http://blogg.vk.se/edward-riedl-m-politiker/2009/12/02/sjukdom-innebar-inte-automatiskt-sjukskrivning-147923

  2. Ann

    Hej Moster!

    Detta är inte ett inlägg i den politiska debatten (även fast jag följer den med spänning) utan en hälsning från en varm strand! Härligt att se dig på vks förstasida, nu känns det ju som om du är här med oss!

    Stor kram hälsa Hazze Adam och och Ella.

  3. Annevi Linder

    Svar till Ann (2009-12-02 14:08)
    Hej Ann.

    Hos er alltid.
    I tanken varje dag, hur ni har det och att allt ska vara bra. Tårar trillar nu, måste nog hämta min näsduk.Vänta!!

    Tack för hälsningen jag fick av er,och den fina kommentaren. Många många oändligt många mång kramar till er tre, nu ska jag gå och snyta mig så att jag kan fortsätta att se.

    Kram Moster

  4. Mr Cool

    Annevi, det är synnerligen naivt att tro att våra politiker oavsett parti försöker införa system som de inte uppfattar är bra för folket oavsett ekonomisk status, hälsotillstånd eller arbetsförmåga. Vägen att nå det ideala samhället och målbilden är bara lite olika. Jag är övertygad om att t.o.m. SD strävar efter ett bättre samhälle på sitt sätt. Men att finna den ultimata rättvisan kommer INGEN att lyckas med eftersom systemens utformning gör att man lätt kan hamna i kläm. Mot den här bakgrunden så ter sig ditt utspel för mig lite gåtfullt och kanske gällt alla politiker. Bättre förr ???????

  5. Annevi Linder

    Svar till Mr Cool (2009-12-02 18:36)
    Hej Mr Cool.

    En får tacka för det ordet ”naiva”, men jag hivar inte bort min tro bara för det.
    Det jag skrev i bloggen står jag för och svaret, ja det kommer väl snart, det är bara att vänta och se.
    Alla sitter vi på samma bänk,och bakom står det praktfulla ordet egoismen.

    Tack för kommentaren
    kramen till dig

    Annevi

  6. Mr Cool

    Bäste Annevi, tack för ditt klargörande svar men jag har bara en fråga till. Varför blev just Edward R måltavla för dina synpunkter och inte exempelvis Lennart Hörnlund? Eller menar du att Edward är den som står för det du kallar egoism? Men det måste ju innebära att ingen kom i kläm före 2006. Jag bor inte i Sverige och många här har ersättning från Svenskt välfärdssystem. Vad jag kan se så är de fullt friska. Lika friska är de i Sorsele som jag känner som är arbetsoförmögna för sina ryggar. När skotern kört fast så är de urstarka. Regelverket för exempelvis sjukskrivning är helt fel utformat

  7. Annevi Linder

    Svar till Mr Cool (2009-12-03 15:54)
    Hej Mr Cool.

    Den fråga du ställer får han komma med själv. Är du Herr Riedel eller?

    Som svar på resten. Förresten ska vi nog använda spegelbilden lite till mans. Den rakryggade Helgonets – gloria finns bara i filmerna.

    Stal inte du också en kola när du var liten? Ett exempel bara.
    Kramar

    Annevi

  8. Annevi Linder

    Svar till Isak (2009-12-04 19:09)
    Hej Isak.

    Japp!!!!

    Det fick mig att tänka på.

    Ja stal en sån en gång när jag var liten, hade inte råd då med varken en eller två. Fick igen! Jappen var full av mögel.

    Tack för din kommentar
    kram
    Annevi

  9. Mr Cool

    Jag kom också att tänka på en sak…för sisådär 20 år sedan var jag på Rhodos och träffade bl.a. ett glatt tjejgäng från Storuman/Sorsele. En av tjejerna hette Linder i efternamn……

  10. Annevi Linder

    Svar till Mr Cool (2009-12-05 14:57)
    Hej Mr Cool

    Trevligt för dig. Det är många som heter Linder i Storuman och här i Sorsele. Ett helt gäng.

    Tack för kommentaren.

    Kram
    Annevi

  11. Annevi Linder

    Svar till Mimmi (2009-12-07 17:06)
    Hej Mimmi.

    Somliga har bättre talang än andra tror jag, och ska ärligheten fram så säger den mig, egoister är vi hela bunten mer eller mindre. Även de som finns inom politiken. Inget undantag!
    Priset ja! Följden blir kriser av olika slag.

    Sitter vi inte alla i samma båt och gungar på,vissa har och får inga åror alls, medans andra har två. Känslor ömhet och respekten vadåå!! Lite ironiskt här, förlåt.

    Friheten för mänskligheten var finnes den, i denna tålamodsprövande världsliga skolenheten?

    Tack för din kommentar och kramar till dig
    Annevi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.