Nalovardo igen fast i ljusare vyer

 

Ja just precis, för förra gången jag tog kort på Nalovardo och bloggade om det, så var det från mitt fönster i nattlig mörker. Knappt backbelysningen syntes där i dalen. Men nu så lyste solen på Nalovardostugan. 

 Nu blev det så att idag åkte vi till Nalovardo och det första kortet, tog jag bakom en snödriva. Varför vet jag inte!

Varför lyktstolpen just skulle vara med det vet jag inte heller.

 
 
 Den första vi träffa på var min goda vän Cattis, hon hade tydligen sett när vi kom från parkeringen.
 
 
  Lilla Evelina kom rusande ut från restaurangen Dalstugan, och vad glad jag blev när jag fick kramen av henne. Knappt jag hann ta kortet så sprang hon tillbaks igen, hon skulle visst hämta sina kompisar för att fortsätta åka i backen.
 
 
 Sedan kom Lars W, och gubben min som stod längre ned tyckte att jag inte skulle fotografera. Men jag hade redan hunnit trycka på knappen.
 
 
 Men det gjorde inget, för de började konversera med varandra och jag kunde samla in kort på alla tre. Cattis Lars och Hazze. Om inte jag misstar mig så är dessa gubbar som ni ser på bilden skolkamrater. Cattis hon jobbar på Konsum i Sorsele som en av de i personalen.
 
 
 Visst är det folk i Nalovardobacken, och de som jobbar där är ett service inriktat gediget gäng. De har även campingen här i Sorsele.
 
 
 Husvagnsparkeringen tycker jag faktiskt om. Det är inte långt till backen och service husen, och vacker vy mot dess horisont.
 
 
 Behövs inget annat den kan visa det enkla, varken mer eller mindre. Läs och begrunda.
 
 
Denna trappa tyckte jag också om i konstnärligt uthuggen form, och läget upptill en liten altan. Tänk! Sitta där med drinken när vårsolen skiner och bara ha det bra och tala om utsikt, när rockfestivalen ska gå av stapeln. Då ska det rockas fett vid Nalovardobacken.
Jag tror det skulle vara till hösten den 12-13 augusti. Annars tror jag nog ni kan finna Rock out Wilds på face book, eller så kontakta den rockande tjejen Bodil Häggström här i Sorsele.
 
Annevi
 

 

4 kommentarer

 1. Fru Karlsson

  Av Nalovardo har jag ett särskilt minne…vi var där från mitt dåvarande jobb och hade på kvällen fest med dans, det var i princip folktomt och det visade sig att det samma kväll var scoterfest och alla var där:-)

 2. Annevi Linder

  Svar till Fru Karlsson (2011-01-26 12:46)
  Hej Fru Karlsson
  Gäller det skoter så förstår jag situationen. Hoppas ni hade roligt ändock, fast det var folktomt just då.
  Ni kanske skulle ta om festen igen, fast till sommaren:)
  Kramen till dig och tack för kommentaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.