Dålig dikt eller ekorrhjulet

 

Städade i några byrålådor idag, då hittade jag detta blad.
Det var ett tag sedan jag skrev det här kan hända den även nu är aktuell, med tanken på det här med betygen skolket eliklasser stressen och kraven, att just för föräldrar och barnen finna rätt i skolsalen, men även själva livet.
 
Mår föräldrarna dåligt börjar barnen må dåligt, och då barnen börjar må dåligt, mår också föräldrarna ännu dåligare, och mår då barnen föräldrarna dåligt, börjar ju också lärare i skolan att må dåligt.  Så!  Mår då föräldrarna barnen och lärarna dåligt då blir ju följden att skolan i helhet och själva livet börjar må väldigt dåligt, för samhället består ju av vuxna föräldrar till barn, både i skolan i annat arbete och hemma.
Alltså börjar samhället må dåligt! Hm… och då börjar föräldrarna må dåligt.. ja också kommer barnen att må dåli.. 
 
Var det så här jag hade tänkt mig dikten. Hm… Nää…

 

Annevi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.