Ett par nya skor

 

Nya skor var ute och promenerade i dag, det var ett par kängor. De kanske hade kommit hit till Sorsele per postorder inte vet jag, men de hade vindruvor i en kasse inhandlad på ICA.
Vår hund Adam (synes inte på bild) fick sig en smakbit förstås men gillade inte vindruvan så klart, han gjorde en grimas när han tog tuggan på druvan, och en av kängorna sa.
          Det där liknar ju mig när jag blir bjuden på ”survin´e”
De förtäljde att de var på väg hem, och de hade gått hela vägen runt holmen. Jag undrar vad de gör nu? kanske de står i hallen och väntar och längtar till nästa gång de får gå ut.
 
Annevi

4 kommentarer

 1. Annevi Linder

  Svar till Yvonne S (2011-03-13 18:45)
  Jag ska hälsa ägarinnan kramen, kanske hon även läser skriften och ser själv kommentaren.

  Jag vet inte, trodde du det var mina fötter yvonne? Men om du så gjorde det så gör det inget, jag kan hälsa ändå.
  Många många kramar till dig yvonne min härliga vän .
  PS. Titta på kängorna, jag har ju storlek 35-36. Minns du vi brukade skämta om det att mina ”fossingar” var så mycket mindre,och att jag stod ostadigare än dig på jorden, för att du hade större storlek på dina fötter.De här kängorna är också trygga och har stadga precis som dig DS.
  Åter igen kramen till dig:)

 2. Yvonne S

  Lurad Sjöberg sitter här och minns våran ”fossing historia” den mfl glömmer jag aldrig och ju längre tiden går ju tydligare blir minnena…………kan det vara ”gammeldomen” som gör att gamla minnen blir så klara för det sägs ju att närminnet försvinner och det som har hänt långt bakitin hä minns man ba bätter,ja tro att hä ä ba en massa schvammel ifrån däm såm tycks begrip nå för vi bli int äldre hä ä ba årsringa såm anfall oss……..;)

 3. Annevi Linder

  Svar till Yvonne S (2011-03-15 16:45)
  Hej Yvonne
  Hä ä no sant som du säj å dem ä svår å håll bort årsring´a. Ja ha försökt å hä ä in´t löööönt..Ju fler dem val desto plattare å skrynkligare bli dem å då ryms hä fler.
  Många många kramar till dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.