Förlägen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer

 1. Annevi Linder

  Svar till Yvonne S (2011-06-10 09:55)
  Går tydligen inte att gömma under mattan längre, och säga ”nähä.. Jag har inte alls ätit av älgen, eller fy vad du säger” Gör jag det så kommer säkert lukten att tränga upp på toaletten. Inte bra för jag vill ju försöka ha någorlunda rent hemma. Så! JA! jag erkänner, jag har både ätit och skitit ut hm..hm.. Men jag undra, vill du fortfarande vara min vän?:):( Kramen

 2. Yvonne S

  Du är och förblir min vän för alltid.
  Vi ska ju förgylla varandras ålderdom på hemmet i framtiden.;)
  Kram / Yvonne

 3. Annevi Linder

  Svar till Yvonne S (2011-06-13 21:17)
  Tack till dig Yvonne, en vän som dig vill man inte vara utan.:):)Förresten gungstolen finns redan, den ska jag snart ställa i sommarstugan. Den får väl stå där tills jag får det riktiga gråa håret.
  Kramen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.