Fler bilder från rock-konserten

 

ROCK OUT WILD entre, den entre´n har mannen med hammaren i förra bloggavsnittet färdigställt. Härlig infart till festen.

 

Öltältet är på plats fattas bara bänkarna. Bilen som drar förbi är Annikas Nilssons, hon har ett företag som heter "Mat i kalas".

 

Poliser som har inspekterat området idag, de har som gått runt och spännt musklerna. Det är bra, för tryggare kan ingen va` om de finns i närheten. Så ska det väl vara för de finns ju även på en dansbana.

 

Det här var alltså vad de kallar baja-major, jag skrev fel i förra bloggen. Ursäkta! De andra var riktiga toaletter med rinnande vatten. Kommunen har fixat det bra, utehandfat sitter på den baracken.

 

Den stora och lilla scenen har byggts i dag, och ljudet ja! Det ekade mellan berg och dal. Om ni ser han med den vita tröjan , så är det Elektrofredrik AB som går med kablarna.

 

 

Varför jag tog kort på vedkorgen! Inte vet jag, det kanske var för att det satt ringar runt korgen. ROCKRINGAR!

 

 

Tog lite närmre på den stora scenen. Wops! Det dök fram en man som nästan liknade Plupp i fjällen. Ni vet, boken som jag åtminstone läste för barnen när de var små. Den här killen hade också luggen lång, lite på snedden och som fastnat på nästippen. liksom..hm..

 

 

 Lilla scenen. Där stod så många arbetare, så jag "tordes" inte gå närmre. Ja! Ni ser dom inte men de tittade fram sådär lite grann i sänder.

 

 

 

 Plupp var nog inte från fjällen, han kom nog från Umeå scenteknik istället. Så fel man kan ta, men skit detsamma huvudsaken det blir bra.

 

 

 

 Jag gick längre upp mot backen, och här ser ni den lilla scenen lite bättre. Ser ni! det tunga stängslet har plastats in.

 

 

 Back stage, visst heter det så. Äh.. det är i alla fall bakom stora scenen.

 

 

 Så dök helt plötsligt upp en tall, det var väl inte så snällt.

För  några månader sedan bloggade jag om nalovardo skidanläggning och då dök det upp en lyktstolpe mitt framför kameran. Å… NU EN TALL!

 

 

 Hans-Erik Elektrikern ni vet, han håller koll på elen. Det är ju gubben min "Hej älskade vännen!

 

 

 Biljettinsläppet och i toppen på den. Älgkronan.

 

 

 På campingen är det eldningsförbud. Spelar det någon roll? Artisterna kommer att hålla er värmen, natten lång ändock.

 

 

 Ett matställe snickras ihop, det ligger inte utanför stängslet. Det ligger som ni ser inom festområdet. Det blir fler innan kvällen.

 

 

Den här mannen har liksom fastnat på korten förra gången också, varför? Ja han promenerade hela tiden.  Ena stunden hade han med sig spikar och andra stunden bar han ved och så vidare. Ja! I alla skogar som finns så har han hela ti´n som fastnat på bild.

 

 

 Den här bilen verkade vara nytvättad, tog över de blå färgerna ovanför. Där satt ingen chaufför, så jag smög mig fram för att fotografera.

 

 

 Den här killen fixade ljudet (tror jag) han spelade en låt som i mitt huvud fastna. Nu förstås så har jag ingen koll på musik precis, eller stavningen på engelska, men i refrängen så sjöngs det nått åt den här stilen ( give me hafh of youre ängels) Typ..

Ja den låten var i allafall bra.

 

Jag ska verkligen hålla tummarna för er ungdomar som kämpar för en lite mera ovanlig grej här i skogslandet. EN ROCK-FEST. Ska det va så ska det va, lycka till Bodil och Maria med flera.

 

Tack för ikväll, eller snarare inatt kramar

 

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.