Rockkonserten har slutat

 

 

För att summera ihop rock-konserten i helgen (åtminstone på bloggen min)så skötte poliserna sig väldigt bra. De var otroligt lugna, och de var mycket glada när de åkte hem. Tror väl jag det, ungdomarna såg ju till att de skulle sköta sig.

 

 

 

Men inte den här. Nä. fy fasen så otäck, tur den höll sig utanför området.

Jag skulle kunna tänka mig att den försökte smyga sig in den räven men det var någon som tog honom på bar gärning, han hade väl inte köpt biljetten så han gav upp, och som alternativ hamnade hann på buss taket.  Egentligen så var det ju inget fel i det, den hade ju bra utsikt över rock-festen.

 

 

 

 

Jag råkade sätta fötterna på en tidningsartikel vid festområdet i morse. Grillgaller, kaminer, rök och ELDKORGEN. Det var visst något speciellt med den Rockringskorgen. Den är tillverkad på Lappland Allservice AB här i Sorsele.

 

 

 

 

PARAPLYET OCH HANDSKARNA

Det var en gång ett paraply som träffade på ett par handskar.

Äh.. ni får själva plocka upp sagan.

 

 

 

Hur som helst! Skelett, rävar, öltält, baja-major, poliser, förplägnad, head bangare hammare, ved och spik, stängsel, älghorn, och alla dessa artister, så var det väldigt bra planerat och arrangerat. Hoppas det blir igen till hösten 2012  och ni börjar om med, rockringskorgen, traktorkörningen, uppbyggnaden av scenen framför klätterväggen. 

 

 

 

Over and out

Kram

 

 

5 kommentarer

 1. Annevi Linder

  Svar till Ragnvi Sorsén (2011-08-15 09:55)
  Hej Ragnvi
  Varsågod och
  en får tacka själv för att jag fick dokumentera. Visst heter det så,eller jag menar fotografera.
  Många kramar till dig och de dina.

 2. Annevi Linder

  Svar till Bodil Häggström (2011-08-15 23:52)
  Det är inte alla gånger man får se en så bred regnbåge över Nalovardos vidder. Åtminstone så gjorde jag det på Fredag. Det är inte alla gånger man får se solen så kraftfull och varm. Åtminstone så gjorde jag det på Lördag. Så rocka på Bodil och Maria! Vi håller tummarna. Tack för din jättefina kommentar. Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.