Peter O Landstinget och Sossare


Nu har det gått bra många veckor sedan du Peter satt på Folkets Hus här i Sorsele och försvarade Landstingets neddragningarna inom vården.

 

I Västerbottens Kuriren läser jag nu på morgonen att en modell för sjukvården ska tas fram och att den är prioriterad. De sa du också då du satt på scenen! VISA DEN MODELLEN DÅ! Rakt upp och ned. För hur ska du/ni annars kunna representera socialdemokratin om du/ni inte med trygghet och med respekt för folket, visar oss den detaljerade skissen, på hur det ska bli bättre inom sjukvården.

 

Om du ska förorda sådan verksamhet som du och ni andra inom Landstinget vill ha det, kommer ni också att få leva med de förslagen, som jag tror kommer att ge en försämrad framtidsvision och ett otryggt samhälle att leva i här i inlandet. KAN DU PETER OLOVSSON LEVA MED DET SOM PRIVATPERSON? För den gången som ni inom Landstinget säger JA till ert eget förslag, den gången är det LAGDA KORTET LAGT och klistrat fast i ert arkiv på VAR OCH EN som röstat på neddragningen av sjukhussängar och ambulanser. ÄNNU EN GÅNG FRÅGAR JAG KAN NI LEVA MED DET SOM PRIVATPERSONER?

Att skärma av sig och bortförklara det svåra påstår jag är det lätta och det enkla, ett förträffligt sätt att gömma den inre länken, som du/ni vet inom er själva ATT NI LANDSTINGET HAR FÖRSUMMAT INLANDET.

 

Men det är inte försent att vända på er strategi TALA FÖR FOLKETS RÖSTER och inte EMOT. Är rädslan så stor att mista arbetet och lönen. Jag förstår, vi alla kan inte enbart leva på luften.

Men hur ni än vrider och vänder er så tappar ni folkets röster för ert dåliga arbete, och i och med det försvinner väl även Socialdemokratiska arbetet inom Landstinget. Har du/ni då kvar arbetet och lönen? Vem tar då över?

SÅ DET ÄR KANSKE DAGS ATT SLÅSS OCH LYSSNA PÅ  MÄNNISKOR SOM HAR STÖTTAT ER FRAMFART INOM LANDSTINGET, OCH SOM VILL HA KVAR DEN SOCIALDEMOKRATISKA ANDAN HÄR I NORRLAND.

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Gustav Lindvåg

    Jag tycker att även Winroth M.P bör avgå.Du kan skriva till
    Socealminstern med en överklagan. Vi kancke bjuda hit henne
    så hon fick se problemen på nära håll.

    Hälsningar Gustav.Lindvåg@ live,se

  2. Annevi Linder

    Svar till Gustav Lindvåg (2011-12-02 15:06)
    Hej Gustav.
    Tror du socialministern ser bättre? Då måste vi nog få tag i ett förstoringsglas med kovex spegel som vidgar synen.

    För det är inte lätt att se hafset som göms bakom skynket. Det tror jag det..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.