Till politikerna inom Sorsele Kommunalkontor

Åtminstone har då jag funderat varför ni inte har gått ut mera med information om sjukvårdsplatserna på sjukstugan här i Sorsele. Är det inte dags att prata med oss kommunbor? Har landstingsrådet Peter O satt plåster på era munnar? Få höra nu! Hur blir det med sängarna? Jag kräver nästan ett svar från er och jag tror det är fler som vill veta. Jag tror inte jag är ensam om detta.

 

Landstinget verkar ha tappat helt förståndet. Daglig dax läser jag tidningar som skriver om akuta fall där vissa får ligga utanför akutbilarna och frysa med sin smärta, eller att de har oturen att vara allt för långa, det verkar som vi måste skaffa oss ett speciellt standardmått på våra kroppar för att överhuvudtaget kunna rymmas i de små Akutbilarna.  Läkarna och sköterskorna som arbetar i bilarna kan ju inte stänga bagageluckan. landstinget tycks tro att vi här i Norrland är väldigt väldigt korta. Ja! Jag såg det i morse på Tv fyra i Godmorgon Sverige.

ÄR DET INTE NOG NU?

Förresten! Peter O skulle ju komma tillbaks och diskutera mera! Har han kört vilse i pannkaksmeten som han och hans kolleger har levererat? Kan ni svara, när kan det tänkas han kommer tillbaka?

Var nu ett gott exempel och bryt tystnaden, vi vill nog alla veta. Har garnnystan blivit större med en massa knutar i, eller minskar den så att ni ser änden? Kan det tänkas att vi måste göra som Dorotea kommun, gå ut för att demonstrera för våra akutsängar?

KOM IGEN POLITIKER! Får vi ha kvar våra Akutsängar här i Sorsele?

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.