Namninsamling mot tystnaden inom Sorsele kommunalkontor och Landstinget

Jag fick en kommentar av en som heter ”Sven” i mitt förra blogginlägg ”Till politikerna inom Sorsele Kommunalkontor”. Han tipsade mig om att starta en namninsamling, och nu är det gjort.

Sedan blev jag inbjuden av gubben min till ”Rädda sjukvården i Sorsele”, och det är en öppen grupp som finns på Facebook. De har en sida där och den heter just ”Rädda sjukvården i Sorsele”.

Ja! Jag slog ihop detta då och kände jag ville hjälpa till på något sätt så därför blev det namninsamlingen. Om förhoppningsvis ni som läser mina bloggar här på VK tidningen vill stötta detta, så går ni in på www.namninsamling.se och söker på ”Rädda sjukvården i Sorsele”, skriv under med ert namn och tryck sedan på knappen, ni kan även passa på att skriva under för Dorotea, Åsele, Malå med flera, de finns där också. Vill ni gå in på till den öppna gruppen och läsa vad de står där så söker ni på www.facebook.se sök sedan deras namn ”Rädda sjukvården i Sorsele”.

Ja det var mitt bloggande ikväll, hoppas vi ses snart igen.

  

2 kommentarer

 1. Gun-Britt

  BRA initiativ, Annevi! Det är ett bekymmer att landstinget funnit det som god idé att plocka bort tryggheten för boende i glesbygden. Jag vill påpeka att det behövs sjukvård för alla innevånare i fritidshusen också, och vi är många. Vi använder våra hus under en stor del av året, som rekreation och vila från jobb i tätorten. Finns vi i statistiken och beräkningarna?

 2. Annevi Linder

  Svar till Gun-Britt (2012-02-19 16:32)
  Hej Gun-Britt
  Tack för responsen. Jag tänkte kanske jag kunde hjälpa till lite på mitt lilla sätt, och jag får ju också tacka ”Sven” som skrev i bloggen och tipsade mig på namninsamlingen. Ja! Det är ledsamt det här, och man förstår inte hur de tänker, hela Norrland sparkar de på.

  Turisterna tappar också trygghet precis som du säger, och vill ju inte komma hit till ett samhälle som är utan sjukvård. Kan tänkas privatklinik då men alla har ju inte råd med det. Ja! Det här är förfärligt..
  Kramen till dig och tack igen för kommentaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.