SNABBA BESLUT OM NAMNINSAMLINGEN

 

RÄDDA SJUKVÅRDEN I SORSELE
MÖT UPP TILL EN
PARTIPOLITISK OBUNDEN MANIFESTATION!
”VI BRINNER FÖR VÅR BYGD OCH ÖVERLEVNAD”
 
KOMMUNFULLMÄKTIGE SAMMANTRÄDER PÅ FOLKETSHUS MÅNDAG 27/2 KL:18.00
 
Sjukstugan här i Sorsele är vårt hjärta i Kommunen, och nu gäller det att vi oavsett partifärg ser problemen som vi gemensamt har blivit påtvingad i. Det att vi kan mista sjukvårdsplatserna, och den vård som vi alla är berättigad till.
Vi träffas 17.30 på parkeringen för att gemensamt överlämna NAMNINSAMLINGARNA”RÄDDA SJUKVÅRDEN I SORSELE”
 
  

 
Detta A4 ark finns uppsatt i dag på anslagstavlan, och i butiker, även på de digitala skärmarna. Men eftersom det ryktades om att det skulle vara ett KOMMUN FULLMÄKTIGEMÖT i dag den 27/2 kl 18.00 så blev det snabba beslut om namninsamlingen. Jag har även skrivit detta på Sorsele sidans ”tyck till” det blev lite tjorvigt men jag hoppas ni kan läsa det ändå. Det blev bara så när jag kopierade och klistrade in anslaget.
Med hänsyn till att Kommunfullmäktige har andra program att arbeta med på mötet, och att enligt en ledamot i styrelsen säger att vi kan gå in och lämna papperen men vi får inte diskutera sjukvården där just då vid detta möte, så bestämde vi att träffa de på trappan utanför Folketshus istället och förhoppningsvis så finns önskningen där att så många som möjligt av oss kommunbor kan mötas utanför Folkan idag klockan 17.30. Så Snälla möt upp för detta är viktigt för alla inom Kommunen. Vi måste samlas och nästa steg beror helt på hur Kommunpolitikerna möter oss i vår gemensamma aktion mot indragningarna av akutplatserna och den tystnad de just nu förespråkar.
Med varma hälsningar
Annevi Linder
Erik-Hugo Johansson
Mattias Bäcklund

 
 
 

2 kommentarer

 1. Ingrid Oscarsson

  Hej Annevi.
  Hur gick det för sjukvårdskämparna i Sorsele ikväll? Vi har hållit alla tummar vi har att Ni har fått Era politiker att reagera. Fortsätt kämpa! Vi kommer gärna upp – jag eller några stycken och berättar hur vi har jobbat med ockupationen.

 2. Annevi Linder

  Svar till Ingrid Oscarsson (2012-02-27 21:55)
  Hej Ingrid
  Tack för er omtanke,i det att ni stöttar oss som vill veta mer om vad kommunen har i åtanke. Vi får se vad som händer framöver och hur det utvecklas, det vore en intressant sak och höra hur ni har det och hur det går för er,och jag håller också tummarna för er i Dorotea. Tänker sitta klistrad framför tv:n nu på onsdag och Torsdag ska ni veta. Kramen till dig och skicka kramen vidare till Doroteas kämpar gäng som har ockuperat sjukstugan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.