Jonas Sjöstedt och Maria Gripe. Äntligen!

Äntligen är det några personer som vågar stå upp för indragningen av sjukvården.

Äntligen är det några personer som stöttar varandra går framåt, och som begriper.

Äntligen är det några personer vågar se in i sanningens öga, att Alliansen ”urholkar” statsbidragen mot oss i inlandet, och försöker försköna det hela.

Tack Västerbottens Folkblad för artikeln ”Sjöstedt kräver svar om akutplatserna” som finns att läsa på www.folkbladet.nu den gjorde mig innerligt glad idag.

 

Äntligen finnes det personer som är jordnära och som har respekten för människovärdet.  Vaken för protester likt de som har gått i bräschen för allt, alltså Åsele och Dorotea. Äntligen är det några som tar deras ockupation på fullaste allvar, och oss andra kommuner som ”sent om sider” kommer efter med protester. Det är två namn, Jonas Sjöstedt & Maria Gripe.

 

Ni inom Alliansen! Våga försöka att härska och söndra det här, då sätter jag er rejält i klistret. Jag kommer att köpa upp all superlim på järnaffären här i Sorsele,( än så länge har vi kvar det i kommunen). För ert munläder behöver smörjas in ordentligt, så att ni aldrig mer får upp under och över läppen. Brödkaveln finns också med ut i fall någon ”kaxar” upp sig. Visar ni ingen skam i kroppen så kommer inte heller jag att göra det! Ni kommer att få stora bulor på knoppen. Ni är väl människor och personligheter bakom bokstäverna antar jag. Håller ni inte med?

 

 

 OBS!

Oförskämda kommentarer som skrivs i detta blogginlägg mottages ej, de rivs och bränns upp i den öppna spisen. Där passar alla negativa energier.

 

 

 

6 kommentarer

  1. Kajsa

    Känner mig sorgsen över att du inte förstår att det är budgeten som beslutats av S & V som ligger bakom behovet av besparingar. Och de besparingar som röstats igenom har röstats igenom av S & V. Besparingsförslag som slår hårt mot inlandet. Besparingsförslag som inte hör hemma i ett lans som Sverige. Besparingar som visar att S & V inte tycker att alla har rätt till lika vård. Du orde läsa Olle Edbloms blogg http://blogg.vk.se/olle-edblom-umea/
    från 28februari för att få lite nyans.

  2. Erik Larsson

    Kajsa: Nej det är S och MP som röstat igenom budgeten. V hoppade av samarbetet på grund av detta. Sluta ljug.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.