Moder jord

Ekot bland bergen ger svaren.

 

 

(Woops! Den här bilden skulle inte vara här, men jag får inte bort den, jag har suddat med suddgummit hur länge som helst, så min datorskärm har snart gått sönder. Äh skit de samma  den här bilden får vara kvar jag orkar inte göra ett nytt blogginlägg just för tillfället och helst inte om landstingets fadäser, och dessutom ska de inte få chansen att förstöra min dator och bildskärm. De har säkert inte råd att köpa en ny åt mig. Så hoppa bara över bilden.)

 

 

 

 

Jag skulle istället bara vinka med papperet.

 

 

 

4 kommentarer

 1. Gun-Marie Israelsson

  Ursäkta mig! Jag är väl dum i huvudet, men jag förstår inte vad du skriver.Har läst din blogg efter det att du engagerat dig i politiken ett tag, men sen så förlorade jag tydligen förståndet, nu förstår jag ingenting. Men det behöver jag inte heller,huvudsaken du själv förstår vad du skriver. Hej då!

 2. Annevi Linder

  Svar till Gun-Marie Israelsson (2012-04-18 22:22)
  Hejsan
  Ditt förstånd och mitt förstånd har inte samma känsla. Då kan man undra vilket som är det rätta?

 3. Yvonne S

  Vad som är rätt eller fel det är frågan,det jag tycker är rätt kan ju nästa tycka att det är fel………..huvudsaken är väl att man står upp för sina egna åsikter så får väl alla andra sköta om sitt tyckande och tänkande.
  Fortsätt Annevi med att skriva ner dina tankar!
  KRAMAR i massor till dig!

 4. Annevi Linder

  Svar till Yvonne S (2012-04-21 14:57)
  Hej Yvonne
  Jag har just idag avslutat några bilder som jag målat och ritat klart, och texten färdig. Men jag var i valet och kvalet att skicka ut blogginlägget, men tack vare dig så känns det mycket bättre. Nu behöver jag inte fundera längre.
  Tack min otroliga goda vän! Du känner mig så väl, och du ser rakt in i min själ.
  Tusen kramar till dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.