Önskedrömmens debatterande

 Nja..ha.! Hur skulle man göra för att sammanföra? Knåpa ihop och inte förgöra.

 

 

 

Tänk om vi alla kunde sätta oss på denna blå färgade stol, och vara eftertänksamma en stund eller två. Kunde vi inte försöka? Nja..! Premisserna kan gissas att de är väldigt olika, men alternativets pregnanta yttranden kan ändock, kanske förringa en ovänskaplig atmosfär mellan landstinget och Inlandskommunerna.

 

 

Hm.. Kanske kan de svarta molnen skingra sig för en stund, om spelpjäserna fick sammanföras, uppe på en större arena. Tänk om vi ändock fick prova? 

Önskedrömmarnas debatt, tala med varandra öppet, fråga öppet, och svara, ej gömma undan de vackraste ädelstenarna, ge vika för de egna politiska ideologierna inte fästa något avseende vid dessa. Och istället blir som alternativ i dess försvar, att föranleda antagbara vägar på dess stigar. Rent av gensvar.

Ja men oj! Tänk om vi kunde fått pröva, och tänk om dess önskedröm kunde slå in, att någon kunde övertaga en taktpinnens musikaliska toner, och förgylla med ett rättvisesystem i dess öra. Förmedla i oredans sigill.

Kunde det tänkas förändra den annalkande själsliga trötta kämparandan, mellan så olika ”genusar”, men ändock så lika i egenskap. (Ordet ”genus” kommer ursprungligen från ett ord som betyder släkte, slag eller art.)

Ja då skulle vi nog bli glad…Vilka drömmar jag har..

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

 1. Yvonne S

  Kul att se att du kommer igen trots att det finns dom som tycker att du inte ska skriva om annat än dennes åsikter!!!!
  Stå på dig och låt inte andra trampa på dig
  !
  KRAM!

 2. Annevi Linder

  Svar till Yvonne S (2012-04-24 21:06)
  Ja men det är ju för att jag har haft en bra lärare i ungdomens dagar,för och efternamnet på denna dam är Yvonne Sjöberg. Du behöver bara skriva ”stå på dig i dina åsikter” så vaknar jag och min kämpar ande åter. :):)
  Många många kramar till dig Yvonne.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.