Vilka kreationer

I går var jag och rotade i bokhyllan min, och hittade en bok som jag har fått av ”Cattis” en väninna till mig. Denna bok är skriven av Anna Johnsson och fotografierna är tagna av en som heter Eri Merita.

Oj! Vilka olika handväskor det finns, här kommer några axplock från boken.

 

Dessa väskor blev kult i diskovärlden, var fjäderlätta och ett överkomligt alternativ till tunga märkesväskor.

En körsbärsröd boxhandske, ja varför inte.

Med broderier, fransar och paljetter till vänster, och till höger vackert.

Nyttotänkande! Skulle passa aktiva kvinnor rymliga fyrkantiga shoppingkassar.

En väska i krokodilskinn och som handtag säkerhetsnål. Till höger tidningsmönstrad väska och där det står Christian, skall väl vara i efternamn Dior.

Elizabeth Arden har tydligen gjort denna väska, en kul hälsning i veckad sammet och format som ett hjärta.Den mest berömda av alla Moschinos prydnadsväskor(står det här i boken) är  den blanka skinntårtan som säger. Citat: Fudge the fashionistas, låt dem äta tårtan!

Bröllopsväska, prydda med pärlor eller sammetsblommor.

Bilväska med nummerskylt tillvekad i "bilklädsel" läder.

Anthony Lucianos konst. Han lärde sig av sin sicilianska mormor.

Så kallas denna väska

Bottega Veneta,2001

Sydd av bomulls kanvas, nä fy hathaa..

Kanvas och vinylväska,bullshit säger jag bara. Det står så på väskan.

Konst ja konst.

Tack det blev bättre, modet drar på smilbanden, och en väska med listor på vad man skulle göra och inte göra.

I love: diamonds,martinis parties mink..

I Hate: bills, taxes,housework..

Vem skulle kunna gå i sådana skor idag, inte då jag.

Hur mycket rymmer man i sådan väska?

Det här är min väska den tycker jag om, den ger mig de energier som jag behöver. Jag tar fram den någon gång då och då. Vet ni vad jag har i den?

Ljus, kollegieblock och pennfodralet.

Sköt om er där ute

Kramen

 

2 kommentarer

  1. Annevi Linder

    Svar till Yvonne S (2012-04-30 09:40)
    Visst är det! Och många fler väskor fanns i boken,jag kollade nu, och där fanns 484 stycken olika modeller. Den är kul att kolla i, helst om man som jag har väskmani.. Men mest av allt gillar jag gamla gedigna väskor som är handsydda, med massor av pärlor och band.
    Kramar och åter kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.