Lennart H vad pratar du om?

Varför skulle demokratin vara hotad?  DEN ÄR REDAN HOTAD!

Det brister inom regeringen för de pantsätter Sverige. Det brister inom landstingets socialdemokrater för de nedmonterar sjukvården. Det är brister hur du än vrider och vänder på det hela så Lennart snälla, du kan väl skriva på! Vi kan, du och jag gå hand i hand, i enad trupp mot de som har makten att förändra och be på knäna för landstingets vägnar om förlåt.

Inte hjälper det att du gråter och kommer med snyft historier och försöker utnyttja med orden. Citat:

”Det skall vara jämt fördelat över hela länet” eller ” Jag vill påminna om att Umeås befolkning ökar lika mycket som Doroteas hela befolkning på 2 år eller 3 år och även de har rätt till sjukvård” Ja men snälla söta rara Lennart det är ju det som spekuleras om i alla tidningar, TV och radion, i olika protester, att ALLA observera ALLA ska ha tillgång till en trygg sjukvård. Har du missat poängen totalt?

Lennart! du måste ju förstå att personalen på lasaretten i länets alla städer, har också problem med landstinget, men de vågar liksom inte yttra sig, på grund av att de är väldigt rädda om sina arbeten, du vet lönen som de måste ha för att kunna försörja familjen. Du är väl också rädd om din lön för inte vill väl du att dina familjemedlemmar ska svälta heller.

Inte ska du uttrycka dig som du har gjort, då kan ju folk undra om du tänker likvärdigt med de små kommunerna som finns på varje ort, när indragningarna inom kommunhusen börjar. Då blir det ju så här Lennart . ”Det skall vara jämt fördelat över hela länet. För jag vill påminna om att Umeås befolkning ökar lika mycket som alla länets småkommuner på 2 år eller 3 år och även de har rätt till större kommunhus”.

Nä.. Lennart! Demokratin håller på att trasas sönder, vare sig det handlar om ditt landsting eller regeringskansliets Moderata partiet. För vart finns människovärdet i deras politik,de lägger inte heller något krut på människans hälsa.

Pennan finns kvar, jag håller den i handen för din underskrift. Dorotea ockupationens, Lapplands upprorets, folkets, Nicklas Sandströms, Go´a Olle Edbloms, ditt och mitt Folkinitiativ för ALLAS sjukvård. Vågar du inte eller handlar det om prestige? Men snälla Lennart! 10 Miljoner hit eller dit vad spelar det för roll, landstinget har ju ändå slösat bort massor.

 

 Jag hör nog vad du tänker! Du förstår vi växer som ogräset, och dessutom har vi starka rötter i jorden. Förökar oss ständigt så ni kan nog få det kämpigt framöver det är inte lönt med tanken på någon utrotning

2 kommentarer

  1. Thomas

    Hej du!

    Det kanske kommer som en smärre chock för dig att en socialdemokratisk fanbärare som Lennar Holmlund fullkomligt bevisar sig skita i/på inlandet. Kommer du att skriva ett brev till Löfven&Co. om detta eller kör du på i enskilt/enfaldigt ärende och anklagar Alliansen för allt ondo i evighet i vanlig ordning?

    Varför tar Du inte och tar ansvar för din egen kommuns räkning? Ser gärna att du kandiderar inför kommande kommunval!

  2. Annevi Linder

    Svar till Thomas (2012-06-13 22:14)
    Ingenting chockar mig längre, att det finns oense här i Sverige eller över världen.

    Bra så!

    Vad jag funderar på, din artikulerande attityd!

    Modiga män känner sig analyserad när mannen gestikulerar, och får orden att visualiseras till det Moderata samfundet.

    Ingen partifärg nej nej, endast Lapplandsupproret det räcker gott och väl för mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.