Glömde kameran! Blev så här istället Westman.

 

Auktion, och jag som skulle ta med mig kameran till auktionen, blev inte. Glömskare människa än jag går ej att finna, så det fick bli ritblocket istället, och så blev det!

Som sagt vi var på auktion där Erold Westman råkade vara auktionisten och som höll i klubban, ni vet killen som bor och verkar i Skarvsjöby ”Skarven”. Han som var med i programmet ”Robinson” och fick hela Svenska folket att säga ”Skämmes tame fa..n”. Och han är en härlig glad spontan pratkvarn, med humor och omtanke om andra.

Den dagen hade vi ganska tur med vädret, det blåste friskt, ja det var lite så där kallt men vi slapp knort och mygg, och det bästa av allt vår mor orkade vara med hela dess dagspass. Jag tror det var från cirka halv elva till mot fyra tiden. Men jag vet som hennes dotter att hon älskar auktioner med de billiga fyndlådorna, och det var glädjande att se henne så glad när hon fick lådorna, och det har alltid varit så spännande att plocka i mors lådor när vi kommit hem, och jag vet att hon vet det.

”Vår” Kristina var också där, hon dyrkade på en separator, själva skålen skulle hon använda till att plantera blommor i, och jag fick även träffa gamla klasskamraten Tord. Tänk vad åren går, det var länge sedan som jag gick på ”Röbro”. Hans fru ropade upp en vacker målad färgsprakande tavla, fjällmotiv tror jag visst det var. Hoppas att den passade i deras stuga.

Mor var trött när vi kom hem, men lådorna de blev rensade, klara och på plats innan kvällen. Sedan lade vi oss och somnade gott under våra respektive täcken, och vaknade på morgonen av fågelkvitter.

Kramen

 

 

6 kommentarer

 1. Erold

  He he Annevi ,är det du som ritat…..isåfall ä du ju suverän….tack för att ni var där så det blev nån fart på grejerna….glad sommar på er hjärtevarma, å vad är pengar motför såna kramisar som er..kram från error

 2. Annevi Linder

  Svar till Erold (2012-07-06 17:28)
  Ursäkt mig att jag inte har svarat tidigare, men i stugan är det svårare med datorn. Vi har elverk där men Telia bredband funkar sådär, det går så sakta man får vänta i evigheter. Är hemma nu så jag kan tacka dig för kommentaren. Jo! Det är jag själv som ritar. Mor hälsar tillbaks kramen till dig och Erika, och det gör jag med.Sköt om er i ”Skarvoe” För visst hette Skarvsjöby så på samiska? Kramizar

 3. Yvonne S

  Du klarar dig förträffligt bra utan kamera huvudsaken du har papper och penna så kommer bilderna till pass för alla oss som gillar dina blogginlägg.Du glömde väl inte att tacka mysiga mor Britta för tavlan jag fick!!!!
  KRAM:)

 4. Annevi Linder

  Svar till Yvonne S (2012-07-22 16:13)
  Nä!Det gjorde jag med en gång jag kom hem till henne. Tack ännu en gång för den fina kommentaren, och jag hoppas vi ses snart igen. Kramen

 5. Annevi Linder

  Svar till Yvonne S (2012-07-23 09:17)
  Till nästa sommar då! Du Yvonne, då kan vi ju passa på att räkna ansiktsrynkorna under året som gått, och se om jag har fått fler än dig eller om du har fått fler än mig. Sköt om dig och ha det gott.
  Kramizar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.