Almedalsveckan

Vilket försvarstal hade du att komma med? Jag undrar om du nu går och tror att folket kunde acceptera de utlägg du hade på scenkanten?

För nu har du väl  Jonas Rastad talat vid Almedalsveckan på Gotland? Hoppas du kunde säga ” Vi har förändrats i vårt tankesätt på landstinget, och ändrat till det bättre på de indragningar som sker och skett inom sjukvården. Dorotea, Sorsele, med flera i vårt inland får tillbaks det som var, och vi ska se till att det blir även bättre för sjuksköterskorna och så vidare, och även att ni ber folket om ursäkt för hur ni har utövat och utövar makten i inlandet. Den chansen skulle då jag ta om jag ville vara kvar bakom landstingsdörrarna efter valet.

Enligt mig själv, skulle jag ha buat ut dig och Peter, så fräck skulle jag vara, och jag hoppas de gjorde det, de som stod och lyssnade och inte tror på orden som du framförde till folket.

Amen!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.