Var det värt det!

Nu var jag ute förra helgen och ”rumlade” så jag har gått i nittio graders vinkel några dagar. Tur jag har Käppen!

 

 

Jag valde några aktiviteter på holmen gungar programmet förra helgen. Ett var att åka motorcykelkortegen, det andra var att följa med tjejerna från Doroteaockupationen när de skulle dansa Zumba på båten Älvkungen.

 

Vill tillägga här, Peter O och Jonas Rastad ni har och kommer att få kavla upp skjortärmarna högre upp på armarna om ni tros ska kunna tysta ned eller putta undan Doroteakämparna, de står stadigare än ni någonsin har tänkt er. Ärligt talat så tror jag ni inte har någon chans. Det var bara en liten parantes i skrivandet på dess pappersark.

 

Den tredje aktiviteten var att balansera på ett räcke och vara mobilfotograf. Förutom kort på Zumbatjejerna så ville jag också ha kort på ”skinnknuttegängets” alla motorcyklar, och de korten visade jag er i förra blogg inlägget.

Ja men! Det var värt rumlandet i helgen. Få se nu var la jag käppen och halskragen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.