Utspel från var och en, Håller det i längden?

Har ni blivit lurade Sorsele politiker i kommunkontoret? Eftersom i dagarna vårt ena kommunalråd Caisa Abramsson går ut med orden” Om fem år tror jag att vi kommer att ha svårt att erbjuda våra kommuninnevånare den lagstadgade verksamhet som vi har rätt till”

 

Greger Lindqvist kommunalråd i Dorotea du kom också ut från garderoben idag. Sitter du löst? Har Jonas Rastad någon hållhake på dig?

 

 

Jonas Rastad! Varför går du ut i media om anställdas förpliktelser att inte de skall överhuvudtaget tala till media angående om chefer och arbetsförhållanden inom sjukvården? Du gör ju det själv, och du är ju också bara en anställt..  

Ska vi ta om det igen?

Chefernas chef, chefar över chefen, och chef beståndets chefer legitimerar sig som chefs konkurrenter i chefernas attityder till chef samhällsställningen.

Chefandets skifferspråkskombination, skevar i chefernas kontor. Över cheferna idkar chefen hand påläggningar av tysthets hypotesers provision. Chefernas chef, över och under, mitt i mellan cheferna ut studeras.

 

PS.

Peter O! När tänker du ta ”semester” ifrån landstinget?

                                                                                       DS

 

4 kommentarer

  1. Annevi Linder

    Svar till Sven. (2012-10-10 02:43)
    Hallo Sven!
    Det var heller inte rymligt på bräd spektaklet, snävt har det blivit mellan centimetrarna. Snävare, och snävare blir det väl för spikhuvudena. Kramizar till dig

  2. Sven.

    Då spikskallarna blir större och större blir det lättare att träffa dem, och är dom för tätt ihop tar slagen flera åt gången!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.