Nu drar @Jakobina till Twitter

@ Jakobina är inte precis nöjd med ena halvan av bloggen, nu drar hon till det som de kallar för Twitter.

Ja men! Hon säger så här ”Jag måste ju utveckla mig och är ju som du vet väldigt nyfiken av mig. Jag tänker kvittra som fågeln hoppa från gren till gren. Jäklar i det! Säg till våra vänner jag finns på adressen jakobina4 .

Duger det inte att bara vara här fråga jag. ” Nä..ä da, jag vill ut och flyga och Twitter landet passa hoppas jag, bara jag hittar fram till de andra bofasta. Men herre gu.. jag kommer tillbaks inte lämnar jag fjälltopparna om mina nyfunna vänner där. Hej med er alla politiker toppar, fiender och kompisar, kan tänkas vi syns i Twitter rymden.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.