Till Hans-Inge Smetan (KD)

 

 

Ni politiker vilken sort som helst är helt otroliga, när det kommer till kritan och det börjar närma sig valet så är allt som bortblåst vad det gäller Doroteas besvikelser över hur landstinget har prioriterat sjukvården för oss här uppe.

Skriv dina sympatier för Dorotea du, men ge fanken i att smussla in reklam för KD eller Alliansgruppens räkning . Vad har Kd:s valsedlar eller Alliansens valsedlar med vården som vi alla behöver här i landet att göra. Den vård som vi ALLA skall vara berättigade till och som ALLA politiker SKALL med empati och hänsynsfullhet se till att vi ALLA får. Det om något skulle prioriteras som nr 1 på era dag listor istället för valröst fiske.

I en sådan situation som den som nu har uppstått gentemot vården så skulle  ALLA PARTIER STÅ ENSE, men istället fryser staten in ännu mer av pengarna. Det talas om öronmärkta pengar, funkar inte det i regeringskansliets hus?

Om nu Alliansen är så måna om den svenska mänskligheten så skulle ni för länge sedan ha stoppat Landstingets agerande mot sjukstugorna. Vad sitter det i frågar jag er?

Regeringen har väl den största makten att se till att vi får den sjukvård som vi skall ha. Landstinget är en liten plutt i det stora hela.

@Annevi  

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.