@jakobinas 4:ans hörna (Kent Larsen)

Emedan jag nu försöker sträcka ut mina muskler som för övrigt har varit i en ställning som ej var behaglig, tänkte jag uppmärksamma Kent Larsen som skrev Torsdag den 22/nov i VK – blädder tidningen.

”DET RÅDER LANDSKAPSFÖRNEKELSE” Är överskriften på den artikeln.

Jag håller fullständigt med Kent L, att förneka vårt landskap försämrar marknadsföringen. Kent L skriver också ”Landskapets natur, kultur och traditioner är turistnäringens starkaste försäljningsargument ”.  Och som han skriver ”Ni politiker har ett ansvar för er kommun och ert landskap, ett ständigt förnekande av landskapsnamnet betyder allvarligt försämrad marknadsföring av Lappland”. Det tycker jag också är ett bra citat. Vad har vi våra folkvalda politiker till? Att slåss med näbbar och klor för starkare och mer välmående kommuner, skall heller inte göras enbart av medborgarna själva.

Härliga tider! Så skönt det var att få sträcka ut dessa jäkla ben och armar.

Over and out

@jakobina

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.