jakobinas 4:ans hörna (Jag protesterar)

Dorotea blev utan ambulans fick sedan något som liknade en postbil där droppflaskan inte rymdes i, och nu har de en svart bil som inte syns i mörker. Men Peter Olofsson ger sig inte, han säger VI HAR EN BRA SJUKVÅRD I VÄSTERBOTTEN!  

Om ett tag så ska vi snart gå på ICA och KONSUM för att ta sjukvårdsprover. HUR FA..N SKA VI BÄRA OSS ÅT FÖR ATT SJÄLVA KUNNA TITTA OSS I ÖRAT VÅRT ELLER PÅ NÅGOT ANNAT STÄLLE? TA PROVER I HALSEN SOM ETT LÄTTARE EXEMPEL. Eller ska kassörskan göra det? Ska hon agera som biträdande assistent till Landstinget.

Skolverket har förbjudit skolelever att sjunga psalmer på skolavslutningen!  

Nä.. fy faderullan nu går jag till kyrkan och yrkar om välsignelse för mänskligheten och en predikan skadar absolut inte, åtminstone inte för mig. För som sagt hur än jag försöker så sitter glorian fast på halva benet, får inte upp den längre, och vi behöver nog alla lite till mans av välsignelse, till och med skolverket.  För hur det än är så missbrukar vi vårt hem jorden, och respekten, ödmjukheten och värdet i människan och så vidare, de orden behandlas som luft och har ingen nytta längre.

MÅSTE VI BÖRJA PÅ PROTESTERA MOT ALLT?

@jakobina

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.