Socialministern i VK (lördag den 29/12-2012

 

Han säger i den artikeln

 

LUCK 8

Klart som korvspat!

Alla sjukstugor i glesbygds kommuner är ju näst intill tömda. Och läkarna som skulle ha tjänstgjort här de doktorerna håvar de in till städerna istället. Inte undra på att han uttrycker sig så! "VI HAR INGEN BRIST PÅ LÄKARE". Konstigt att han inte sa, vi har heller inte någon brist på ambulanser, de är väl också ihopdragna och forslade till städerna kan jag tänka.

@jakobina

 

Måste få fråga dig Jakobina. Varför har du bara nio luckor på din adventskalender, dessutom har ju julen varit och det är slut på lucköppningarna.

          Jag har gjort kraftiga besparingar vad det gäller att slösa på papper, min vän. Kunde liksom inte stå emot grupptrycket, det är ju på modet igen. Sjukvårdsindragningarna, sparandet på äldreomsorgen.Kommunerna får lappa med stoppnålar, hålen i budgetsäcken, istället för att köpa nya fräscha. GRUPPTRYCKET DU VET! Så jag vill ju inte vara sämre, därför blev det bara nio lucker.

          OK! Suck….

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.